دانلود و خرید کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده ژاستین یانگ ترجمه علیرضا کشاورز باحقیقت
تصویر جلد کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده

کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده

معرفی کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده

کتاب الکترونیکی تعمیرات الکترونیک به زبان ساده نوشتۀ ژاستین یانگ و ترجمۀ علیرضا کشاورز باحقیقت و امید مرادی ثابت است و انتشارات نبض دانش آن را منتشر کرده است. کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده، منبعی روان و خوش فهم برای رفع اشکال بُردهای الکترونیک به‌حساب می‌آید. با مطالعۀ این کتاب، به‌راحتی می‌توانید اشکال‌های بردهای معیوب را در کمترین زمان ممکن تشخیص دهید.

درباره کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده

کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده، باهدف آموزش جدیدترین روش‌های عیب‌یابی و رفع اشکال تجهیزات الکترونیک نوشته شده است. ژاﺳﺘﯿﻦ یانگ (Jestin Yong)، نویسندهٔ کتاب، یدطولایی در نگارش کتا‌ب‌های آموزش تعمیرات دستگاه‌های دیجیتال دارد. علیرضا کشاورز باحقیقت و امید مرادی ثابت، این اثر را به زبان فارسی برگردانده‌اند. کتابی که از آن صحبت می‌کنیم، نوشتاری خوش فهم دارد. در نتیجه آگاهی نسبی از دانش الکترونیک برای اجرای آموزش‌های این کتاب، ‌ کفایت می‌کند. نویسندهٔ این کتاب، مطالب خود را با تأکید بر اهمیت رعایت ایمنی در حین تعمیرات آغاز کرده است. فصل نخست این کتاب با تعریف‌هایی دربارهٔ شوک الکتریکی، تخلیه الکتریکی خازن‌های منبع تغذیه سوییچینگ یا اِس.‌ام‌.‌پی.‌اِس (SMPS)، شروع می‌شود. سپس نویسنده با بررسی مسئله‌ زمین گرم، ترانس ایزولاسیون یا جداساز و تخلیه الکتریکی اَند سی.‌آر.‌تی (CRT)، ولتاژ‌های بالا و تابش اِکس، مطالب فصل نخست کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده را به پایان می‌رساند. نویسنده در این فصل تمامی جنبه‌های رعایت ایمنی را در نظر گرفته است. مطالعهٔ فصل نخست این کتاب برای تمامی فراگیران تعمیرات بردهای الکترونیکی، ضروری است.

مطالب این کتاب به‌گونه‌ای کاملاً مستقل مطرح شده است. به همین دلیل می‌توانید فصل خاصی از کتاب را برای آشنایی با موضوعی مشخص، انتخاب کنید. ژاﺳﺘﯿﻦ یانگ، مطالب کتاب را با روش‌های امن و صحیح جابه‌جایی و برداشتن تجهیزات الکترونیکی از روی زمین، تهویه مناسبِ این دستگاه‌ها و برچسب‌های هشدار لیزر ادامه می‌دهد. در فصل دوم با انواع دستگاه‌های مولتی‌مترِ دیجیتال و آنالوگ آشنا می‌شویم. رنج و کارکرد مولتی‌متر، احتیاط‌های لازم در حین کار با مولتی‌متر و چگونگی انجام تست جریان، از دیگر اطلاعاتی است که ژاﺳﺘﯿﻦ یانگ در فصل‌های بعدی کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده پیش روی مخاطب قرار می‌دهد.

بخش مهمی از این کتاب به تعریف انواع مقاومت‌ها و آشنایی با آن‌ها اختصاص داده شده است. در این بخش، نویسنده‌ به روش‌هایی برای محاسبه کد رنگی مقاومت‌ها اشاره می‌کند و چند مثال عادی از چگونگی محاسبهٔ کد‌های رنگی مقاومت‌ها پیش روی خواننده قرار می‌دهد. تست مقاومت‌ها، فیوزها، کویل، سوئیچ، دیود نورافشان و ترانس‌های سوئیچینگ‌ از دیگر اطلاعات جالب این فصل به‌حساب می‌آید. در نهایت، اطلاعات کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده با بررسی انواع خازن، تست‌کردن خازن‌ها، تست ترانزیستو و تست ترایاک به واپسین فصل می‌رسد. با فراگیری این اطلاعات، به‌راحتی می‌توانید انواع بردهای الکترونیک را عیب‌یابی کنید. چهارمین و آخرین فصل کتاب به تعمیر فلش یو.‌اِس‌.‌بی (USB) و مانیتور اشاره دارد. پیام خطای USB Not Recognized، یکی از رایج‌ترین پیام‌های خطا در حین کار با یو.‌اس.‌بی‌.‌های معیوب است. ژاﺳﺘﯿﻦ یانگ در این فصل آموزشی جالب و سودمند برای رفع این خطا مطرح کرده است.

اطلاعاتی که به آن‌ها اشاره کردیم، در پایان هر فصل جمع‌بندی‌ شده‌اند. به همین دلیل پس از پایان مطالعهٔ تمامی کتاب، برای رجوع در دفعه‌های بعد و یادآوری، کافی است به قسمت جمع‌بندی در پایان هر فصل از کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده مراجعه کنید.

خواندن کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعۀ کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده را به تمامی علاقه‌مندان عیب‌یابی و رفع اشکال بردهای الکترونیک پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تعمیرات الکترونیک به زبان ساده

«حتی اگر شما یک تعمیرکار باتجربه هم باشید، باز هم گه‌گاهی با اتصال تصادفی پراب به نقطه‌هایی که نباید چیزی به آن‌ها متصل کرد، کاری را انجام می‌دهید که نباید انجام شود!

درون استوانه‌ی شیش‌های فیوز‌های کندسوز یک ساختار کویلی یا هسته سیم‌پیچی و شبه فنری موجود است. فیوزهای کندسوز برای این ساخته‌شده‌اند که تنها در صورت وجود اضافه‌بار ادامه‌دار، شبیه یک اتصال کوتاه، واکنش نشان دهند و مدار را باز نمایند. کارکرد هسته‌ی کویلی شکل جلوگیری از سوختن فیوز براثر یک تغییر ناگهانی و لحظه‌ای در جریان الکتریکی است.

پس هرگز یک فیوز کندسوز را جانشین یک فیوز تندسوز نکنید چرا که نمی‌تواند به آن سرعت که برای جلوگیری از آسیب دیدن قطعه‌ها در شرایط جریان بالا لازم است عمل کند. نشاندن یک فیوز تندسوز به جای یک فیوزکند سوز خطرناک نیست ولی احتمالاً هر بار که یک دستگاه روشن می‌شود، مثلاً زمانی که یک نمایشگر کامپیوتر روشن می‌شود، به دلیل کشیدن جریان بالا در لحظه‌ی اول کار، آن فیوز تندسوز خواهد سوخت و باید جایگزین شود....»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

حجم

۱۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

قیمت:
۸۵,۰۰۰
تومان