معرفی و دانلود کتاب بازی و یادگیری pdf + خلاصه رایگان

راه‌های جذاب یادگیری؛ آموزش و شادی با بازی‌های ریاضی و فارسی ویژه مقطع ابتدایی

۴.۳ امتیاز(از ۲۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بازی و یادگیری

کتاب بازی و یادگیری نوشتهٔ آذر رشیدی و محمدرضا نژاد حسین و مهدی حسینی و بهنام اسماعیل جامی و زهره سزاوار رحمت و مجید محمدی و وجیهه طلوع فرخ است. انتشارات ضریح آفتاب این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راه‌های جذاب یادگیری و آموزش و شادی با بازی‌های ریاضی و فارسی ویژهٔ مقطع ابتدایی است.

درباره کتاب بازی و یادگیری

کتاب بازی و یادگیری همزمان به دو عنصر بازی و یادگیری می‌پردازد. بازی نقش اساسی در فرآیند یادگیری در دوران کودکی دارد. از طریق بازی است که کودک خلاقیت خودمختاری و ظرفیت تفکر خود را ارتقا می‌دهد بازی‌ها به شکل‌گیری کامل عقل کمک می‌کنند و باعث رشد در حوزه‌های اجتماعی عاطفی فرهنگی و فیزیکی می‌شوند.

بازی یک عنصر اساسی برای رشد کودک است. در حین بازی کودکان محیط فیزیکی خود را کشف و احساسات خود را ابراز می‌کنند. بازی یک فرآیند طبیعی برای کودکان در سراسر جهان بوده به گونه‌ای که نمی‌توان از تاثیر بازی بر یادگیری گذشت.

خواندن کتاب بازی و یادگیری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به معلمان و مربیان مقطع دبستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بازی و یادگیری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببازی و یادگیری
عنوان دیگرراه‌های جذاب یادگیری؛ آموزش و شادی با بازی‌های ریاضی و فارسی ویژه مقطع ابتدایی
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، دبستان
نویسندهآذر رشیدی، محمدرضا نژاد حسین، مهدی حسینی، بهنام اسماعیل جامی، زهره سزاوار رحمت، مجید محمدی، وجیهه طلوع فرخ
انتشاراتانتشارات ضریح آفتاب
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۴/۳۱
فرمت کتابPDF

۱۴۰۳/۰۴/۰۲

هر بازی کوتاه و مختصر و با اسم بود👌🏻

f.t.m
۱۴۰۴/۰۶/۱۳

این کتاب کلی بازی برای اول ابتدایی تا ششم ابتدایی دارد با توجه به محبث کتاب درسی مثلا برای پایه اول کتاب فارسی و ریاضی مبحث به مبحث بازی قرار داده شده که هم برای معلم ها عالی هست هم...بیشتر

دوم دبستان (ارزشیابی مستمر)
مرجان امیر ارجمند
کار و تمرین ریاضی دوم ابتدایی
مهین دخت برازش
کار و تمرین املا سوم ابتدایی
محسن طاهری رفیق
آزمایش های علوم فراتر از کتاب (ویژه دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی)
متین عرب امامی
معلم یار دوم ابتدایی
فروغ مزارعی
کار و تمرین علوم سوم ابتدایی
حورا کاتبی
بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)
رضاعلی نوروزی
فارسی سوم دبستان(راهنمای والدین)
فتح الله فروغی
کار و تمرین علوم دوم ابتدایی
حورا کاتبی
علوم تجربی سوم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
ارزشیابی توصیفی ششم ابتدایی