کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان
از مشروطه تا انقراض قاجاریه (۱۳۰۴ - ۱۲۸۵)
معرفی کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان
کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان نوشتهٔ پرستو مظفری است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب در حوزهٔ تاریخ را منتشر کرده است.
درباره کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان
عواملی که به گسترش آموزش جدید به طبقات و گروههای مختلف اجتماعی در ایران در دهههای منتهی به انقلاب مشروطیت و طی دو دهه پس از آن (تا روی کار آمدن حکومت پهلوی) منجر شد، شناختهشده هستند. ازطرفدیگر ساختارهایی عینی و ذهنی که در دورههای مختلف بهویژه در آغاز کار همچون مانعی در مقابل این گسترش عمل کردند مباحثی آشنا در تاریخنگاری اجتماعی در ایران هستند، اما مطالعات در این زمینه همانند بسیاری از زمینههای دیگر در مناطق پیرامونی با کاستی چشمگیری روبرو بوده است. کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان، میتواند قدم مفیدی برای رفع این کاستی بهشمار آید. پرستو مظفری این تغییر و تحولات را از مشروطه تا انقراض قاجاریه مورد بررسی قرار داده است.
خواندن کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تاریخ کردستان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تغییر و تحول نظام آموزش در کردستان اردلان |
| عنوان دیگر | از مشروطه تا انقراض قاجاریه (۱۳۰۴ - ۱۲۸۵) |