کتاب باز نکنید در رو هوا !!!
معرفی کتاب باز نکنید در رو هوا !!!
کتاب باز نکنید در رو هوا!!! نوشتهٔ عذرا کاشی زاده است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب باز نکنید در رو هوا!!!
شاعر کتاب باز نکنید در رو هوا!!! سعی داشته که با استفاده از شعر روان و آسان و طراحی شخصیتهای جذاب، ذهن خودآگاه و ناخداگاه کودکان را به چالش بکشد و تحت تأثیر قرار دهد و آنها را در برابر خطرات احتمالی، حفظ کند.
خواندن کتاب باز نکنید در رو هوا!!! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر کودک و نوجوان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب باز نکنید در رو هوا!!!
«پدر و مادر تنها افردای هستند که میتوانند کودکشان را با مهارت های زندگی و آشنایی از خطرات احتمالی محیط و جامعه، آگاه و روشن کنند. اینکه فرزندان نسبت به افراد غریبه درشرایط خاص چگونه برخورد و واکنش نشان دهند ،امری بسیار مهم و حیاتی میباشد،و این موضوع تنها بسته به نحوه آموزشی والدین دارد .در نتیجه نمیتوان از این مسئله به راحتی گذشت و آن را نادیده گرفت چرا که قطعا با فردای آنها ارتباط خواهد داشت و فرزندانمان در مسیر چرخهی زندگی، با محیط و افردا جامعه به چالش کشیده خواهند شد و چگونگی باز خورد آنها نسبت به مسائل و اشخاص جامعه بسیار مهم خواهد بود.
آموزش به کودکان در مورد عدم اعتماد به غریبهها و عدم بازکردن درب خانه برای آنها، یکی از مهمترین مسائلی است که والدین و مربیان باید به آنها آموزش دهند. این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا کودکان به عنوان افراد آسیبپذیر و بیتجربه، ممکن است در معرض خطرات مختلفی قرار بگیرند. از جمله آموزشهایی که به کودکان میتوان داد، این است که هرگز درب خانه را برای غریبهها باز نکنند. آنها باید آگاه شوند که اعتماد بیشرط به هر کسی که آنها را نمیشناسند، میتواند به مشکلات جدی منجر شود. والدین میتوانند از طریق شعر خوانی به کودکان خود آموزش دهند که چگونه در مواجهه با غریبهها عمل کنند.
علاوه بر این، والدین میتوانند با ارتقاء اطلاعات کودکان در مورد شناخت و تشخیص افراد ناشناخته، آنها را در مقابل خطرات محیطی محافظت کنند. آموزش به کودکان در مورد اینکه چگونه باید در مواقعی که تنها هستند، عمل کنند و به کمک دیگران درخواست کنند، نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است که در این کتاب به صورت شعر در اختیار عزیزانتان قرار داده شده است.
تلاش برای ایجاد ارتباط عمیقتر با کودکان و ارتقاء مهارتهای اجتماعی آنها میتواند در تقویت روابط خانوادگی و افزایش اعتماد به نفس آنها نقش مهمی داشته باشد. علاوه بر آموزشهای ارتباطی، آشنایی کودکان با خطرات محیط و جامعه و یادگیری راههای مقابله با آنها نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. والدین میتوانند با به اشتراک گذاری تجربیات و مواقعههای شخصی خود، کودکان را برای مواجهه با وضعیتهای خطرناک آماده کنند و به آنها کمک کنند تا تصمیمات صحیحتری بگیرند. همچنین، ایجاد ارتباط گفتوگویی با کودکان و فراهم کردن فضایی برای بیان احساسات و نگرانیهایشان، میتواند به افزایش اطمینان و اعتماد آنها به والدین کمک کند.
والدین نیز باید به صداقت خود نسبت به کودکان توجه ویژهای داشته باشند تا این اطمینان ایجاد شود که در هر شرایطی میتوانند برای کمک و پشتیبانی به کودکان حضور داشته باشند. این ارتباط و اعتماد متقابل بین والدین و کودکان، اساسیترین عامل موفقیت در آموزش مهارتهای زندگی و مقابله با خطرات است. به طور کلی، آموزش به کودکان در مورد عدم اعتماد به غریبهها و اهمیت حفاظت از خودشان، میتواند زندگی آنها را در مقابل خطرات مختلف، ایمنتر کند و از وقوع حوادث ناخوشایند جلوگیری کند».
حجم
۱۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۴ صفحه
حجم
۱۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۴ صفحه