معرفی و دانلود کتاب مربع pdf + خلاصه رایگان

۴.۳ امتیاز(از ۴۲ رأی)
مک بارنت، ساناز اعتمادی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مربع

کتاب مربع نوشته مک بارنت و ترجمه ساناز اعتمادی است. کتاب مربع را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب مربع

این کتاب داستان مربع است که در یک غار مخفی زندگی می‌کند. او یک شغل عجیب دارد، هرروز سنگهایی شبیه به خودش را پیدا می‌کند و می‌برد بالا و روی تپه‌ها می‌چیند او می‌خواهد یک چیز بی‌عیب بسازد. مربع دو دوست به اسم دایره و مثلث دارد، مربع هرروز کارش را انجام می‌دهد که سر و کله دایره پیدا می‌شود. او با مربع کار دارد.

خواندن کتاب مربع را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکانی که قصه دوست دارند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مربع و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمربع
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۴۶۲-۹۵۱-۵

MMahdiGhafuri
۱۴۰۱/۰۱/۲۸

#۱۴۴ بعد از کتاب "مثلث"، این دفعه با داستان "مربع" آشنا می‌شویم، جایی که برای اولین بار با "دایره" روبرو می‌شویم. دوست‌داشتنی‌ترین شخصیت این مجموعه سه جلدی برای من "مربع" است و این جلد هم از همه بانمک‌تر بود و طنز...بیشتر

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۵/۲۳

این مجموعه ی سه جلدی بسیار مفید و قشنگه 😄💛👌👍

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۲/۳۰

اگه معلم ابتدایی، مربی مهدکودک و پیش دبستانی یا مادر یک کودک هستین، این مجموعه خیلی برای آشنا شدن و علاقه پیدا کردن به اشکال هندسی مفیده.

z.y

۱۴۰۴/۰۶/۱۲

داستان جالبی داشت

Aida
۱۴۰۴/۰۵/۰۲

این سه سری داستان مربع مثلث و دایره خیلی جالب بودند حتی برای بزرگسالان هم مفهوم عمیق و زیبایی داره. داستان ها یه شباهتی به مصرع " هرکسی از ظن خود شد یار من" دارند.

a Booker
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۱/۲۴

این کتاب خیلی بی مزه است. تمام جلد هایش همین طور است. من فیلمش رو دیدم که خیلی بهتر از کتابش بود. اگه می خواین این کتاب رو بخونین بهتون توصیه می کنم برین فیلمش رو ببینین که هم خنده داره و هم...بیشتر

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۳/۳۰

اونقدر جالب نبود، محتوای جذابی نداشت

سیامک
۱۴۰۱/۰۹/۱۶

😁😄

محمد امین چیزانی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸

به نظرم نسبت به کتاب دایره قشنگ تر بود. البته بیشتر به خاطر نقاشی های مینیمالش این کتاب را دوست داشتم.