دانلود و خرید کتاب گریز از سال صفر حسین قربان‌زاده خیاوی

معرفی کتاب گریز از سال صفر

کتاب گریز از سال صفر نوشتۀ حسین قربان‌زاده خیاوی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده است. این کتاب، داستانی تخیلی دارد و جزو مجموعۀ رمان نوجوان امروز در کانون پرورش فکری و مناسب برای نوجوانان بالای ۱۵ سال است.

درباره کتاب گریز از سال صفر

رمان تخیلی گریز از سال صفر به سال ۱۷۰۰ خورشیدی بازمی‌گردد؛ یعنی روایتی از ۳۰۰ سال آینده است که بشر فضا را تسخیر و زمین را تخریب کرده‌ است. این رمان نخستین جلد از سه‌گانۀ علمی تخیلی خاک‌خوارها است که مناسب برای نوجوانان است.

در رمان گریز از سال صفر زمان و دوره‌ای از زندگی بشر توصیف شده است که زمین توانایی فعالیت‌های بشری مانند جنگ، تخریب محیط زیست و مصرف بی‌رویه منابع را ندارد؛ در نتیجه انسان با کپسول اکسیژن روی دوش، اکسیژن مورد نیازش را تأمین و با خود حمل می‌کند. در این زمان، شکل تازه‌ای از زندگی در جریان است و کل دنیا در قالب یک کشور به حیاتش ادامه می‌دهد.

خاک‌خوارها نام یکی از شخصیت‌های رمان گریز از سال صفر است. آن‌ها به‌عنوان موجوداتی ریز که نقطه‌ضعفشان آب و اکسیژن است، تصمیم دارند مالک زمین شوند. موجوداتی هوشمند و قوی که بشر در برابرشان ناتوان است و در مقابله با آن‌ها باید به باورهای انسانی رو بیاورد. در این رمان، جنگی وجود ندارد. بشر از جنگ‌های بزرگ که بودنش را به مخاطره انداخته، خسته و گریزان است و اگرچه بسیاری از داشته‌ها را از دست داده است به یک اندیشه و هم‌زیستی رسیده است. تمام سلاح‌های کشتار جمعی به داخل زرادخانه‌ها رفته‌اند؛ گرچه اشتباه‌های بزرگ، عواقب وخیم هم به‌دنبال دارد. مهم‌ترینش اینکه طبیعت دیگر نمی‌تواند به انسان‌ها کمک کند؛ چون توان همراهی بشر را ندارد.

خواندن کتاب گریز از سال صفر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران رمان‌های نوجوانان و نیز رمان‌های علمی و تخیلی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره حسین قربان‌زاده

حسین قربان‌زاده متولد ۱۳۵۲ در اردبیل است. وی در رشتۀ ادبیات فارسی در مقطع  کارشناسی ارشد تحصیل کرده است. او به مدت ۲۰ سال به بچه‌ها داستان‌نویسی آموزش داده و از این رو تجربهٔ نوشتن برای این گروه سنی را دارد. قربان‌زاده که اکنون مربی ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، رمان‌های آب و زنجیر، روی سیم تار، رد انگشت‌های اصلی، آتش و پرواز لاک‌پشت‌ها، بر بلندای گودال را در کارنامۀ نویسندگی خود دارد.

Mahak
۱۴۰۳/۰۸/۰۱

با سلام. من این کتاب رو مجبور شدم بخونم برای داوری و درواقع من از رو ی جلد کتاب و اسمش قضاوت کردم اما بعد خوندنش واقعا راضی بودم و به نظرم آقای قربان زاده به زیبایی شهرشون رو توصیف کردن

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است