کتاب الفی و خلاقیت
معرفی کتاب الفی و خلاقیت
کتاب الکترونیکی الفی و خلاقیت گردآوری و تألیف گروه انتشارات رسانه ساز دانش است. این کتاب دربارهٔ آشنایی کودکان گروه سنی (ب) با مفاهیم لباس، باغبانی، جعبه ابزار و خانه است.
درباره الفی و خلاقیت
کتاب الفی و خلاقیت مفاهیم لباس، باغبانی، جعبه ابزار و خانه را با بیانی ساده توضیح میدهد. در این کتاب برای فهم بیشتر موضوعات از نقاشیها و تصویرهای زیبای رنگی استفاده شده و در هر مورد مثالهای ملموس، متنوع و توضیحات روشن و قابل فهمی برای بچهها ارائه شده است. برای مثال در بخش لباس، پس از شرح مفهوم لباس، جنسهای مختلف پارچه، لباسهای مخصوص هر فصل، انواع لباسهای محلی ایرانی و همچنین لباس مردم کشورهای مختلف را باتوجهبه آب و هوا و فرهنگشان توضیح داده است. همچنین مفاهیمی مثل نخ، سوزن، قیچی و چرخ خیاطی را با تصویر نشان داده و معرفی کرده است. گروه انتشارات رسانه ساز دانش بهمنظور استفادهٔ بهتر، مفیدتر و مطلوب بچهها، یک لوح فشرده حاوی مطالب کتاب با راهنمای نرمافزار به همراه کتاب ارائه نموده است. متن کتاب با صفحههای طراحیشده، نوشتار زیبا و درشت و نثر ساده و روان، متناسب با نیاز بچههای گروه سنی (ب) تدوین گردیده است.
برخی از فصلهای کتاب الفی و خلاقیت از این قرار است:
۱- لباس
۲- باغبانی
۳- جعبه ابزار
۴- خانه
۵- راهنمای استفاده استفاده از نرم افزار
خواندن کتاب الفی و خلاقیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی (ب) که مایل به آشنایی با مفاهیم لباس، باغبانی، جعبه ابزار و خانه است، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب الفی و خلاقیت
«لباس پوششی برای بدن انسان است، که همه انسانها در دنیا به صورتهای مختلف از آن استفاده میکنند. لباسها برای فصلهای مختلف مثل بهار، تابستان، پائیز و زمستان متفاوت است. مثلاً ما در زمستان لباسهای ضخیم، پشمی و بافتنی میپوشیم و در تابستان از لباسهای نازکتر، پنبهای و نخی استفاده میکنیم. در هنگام باران از بارانی و چتر استفاده میکنیم. لباسها از جنس های مختلف تهیه میشوند. مثل: کتان،پشم، چرم، پنبه،نایلون .... و در تهیه آنها از رنگها گوناگونی استفاده میشود. به کسی که لباس را تهیه میکند، خیاط میگویند. خیاطها با استفاده از وسایل گوناگون لباسها را درست میکنند، مثل: نخ، سوزن، قیچی، چرخ خیاطی ... در کشورهای مختلف لباسها شکلهای متفاوتی دارند. مردم هر کشور با توجه به آب و هوای آن کشور و فرهنگشان لباسهای گوناگون با رنگهای متفاوتی استفاده میکنند. در کشور ما نیز لباسهای محلی گوناگونی وجود دارد. ما باید در نگهداری و مراقبت از لباسها ی خودمان کوشا باشیم.»