کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش
معرفی کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش
کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش نوشتۀ نوشین ویسی در انتشارات نوروزی به چاپ رسیده است. این کتاب اصول و مبانی مدیریت در آموزش و پرورش را توضیح داده و راهکارهایی برای بهبود مدیریت نظام آموزشی و مدارس ارائه کرده است.
درباره کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش
مدیریت آموزش و پرورش، اهمیتی بسیار و راهبردی دارد. اگر مدیران آموزش و پرورش از وظایف خود غفلت کنند و به اهدافی که باید دست نیابند تبعات مختلفی در ابعاد اخلاقي، اجتماعی و سطح سواد خواهد داشت و بهتبع، رشد جامعه با انحطاط مواجه خواهد شد؛ بنابراین مسئولیت یک مدیر آموزشی بسیار سنگین است و میبایست با وظایف و مهارتها در این شغل آشنا باشد. کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش دربارۀ چیستی مدیریت است و اصول و مبانی مدیریت در آموزش و پرورش را توضیح داده است.
مبانی و اصول آموزش و پرورش، اهداف آموزش و پرورش ابتدایی، مبانی مدیریت مدرسه، جایگاه و اهمیت مدیر مدرسه، راهکارهای مدیریت مدارس، وظایف مدیر در امور کارکنان، نظریههای جو سازمانی، سنخشناسی جو مدارس و عوامل مؤثر بر آن، وظایف اساسی مدیریت آموزشی، راههای افزایش منزلت مدیران مدارس، بخشی از موضوعاتی است که در کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش به آنها پرداخته شده است.
خواندن کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای مرتبط به آموزش و پرورش و مدیریت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مبانی مدیریت در آموزش و پرورش
«همه مکتب ها اعم از مکتب های مدیریت (مکتب کلاسیک، مکتب روابط انسانی، مکتب سیستم های اجتماعی، و...) یا مکتبهای فلسفی و اجتماعی اذعان دارند که بشر برای ادامه حیات اجتماعی خود و رشد و تعالی زندگی نیازمند رهبران و مدیرانی مدبر و موثر است. اختلافاتی که در مکتبهای مختلف در این مورد وجود دارد مربوط به نیاز خصوصیات رهبران و نحوه گزینش آنها می باشد و تاریخ بیشتر از هر چیز دیگر اهمیت و نقش رهبران و مدیران را ترسیم کرده استف به طوری که برخی مورخین و نویسندگان تمام پیروزی ها و شکست ها، سازندگی ها و ویران گری ها و بالاخره سعادت و شقاوت بشر را در طول تاریخ مرهون یا ناشی از رهبری های درست یا نادرست دانسته اند و هیچ عاملی را چون مدیریت و رهبری برای سعادت و تعالی و یا درماندگی انسان موثر و نافذ نمی دانند. علم و هنر مدیریت در دنیای امورز به سبب نتایج ارزشمندی که به کار گیری درست و مناسب آن برای سازمان های مختلف در کشورهای جهان در پی داشته، از رشد و توسعه چشمگیری برخوردار شده و دگرگونی فراوانی در روشها و نظام های اجرایی آن پدید آمده است. امروزه بسیاری از نظریه پردازان و اندیشمندان توسعه، مدیریت را مهم ترین رکن تحول و پیشرفت اقتصادی جوامع دانسته و بر این اساس برای رشد و گسترش آن، پژوهش های فروان و سرمایه گذاری های قابل توجهی کرده اند.»
حجم
۷۷۲٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۸۸ صفحه
حجم
۷۷۲٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۸۸ صفحه