کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم
معرفی کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم
کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم نوشتهٔ هاینتس یانیش و ترجمهٔ پریا توکلی طهرانی است. کتاب چ این رمان را برای کودکان روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم
کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم حاوی یک داستان برای کودکان است. در این داستان، خرس مشکل کوچکی دارد. همه برای مشکل او راهحل دارند، اما آنقدر عجله دارند کمکش کنند که وقت ندارند درست گوش کنند و ببینند خرس چه مشکلی دارد. خیلی خستهکننده است، وقتی بقیه به حرف آدم گوش نمیدهند و بچهها این را خیلی خوب میدانند؛ برای همین هم کلافگی خرس را خوب درک میکنند. جملههای تکراری داستان بچهها را به شوق میآورد تا با صدای بلند تکرارش کنند و منتظر بقیهٔ داستان بمانند.
نشر چشمه را ناشری ادبی میدانند، اما کتابهای این نشر فقط به کتابهای ادبیاش خلاصه نمیشود و در حوزههای دیگری نیز نظیر فلسفه، سیاست، اقتصاد، کودک و نوجوان، موسیقی، سینما، تئاتر، تاریخ و اسطوره و… کتاب منتشر کرده است. کتاب چ، بخش کودک و نوجوان انتشارات چشمه، از سال ۱۳۶۴ شروع به چاپ کتاب کرده است. سالهای ابتدایی تعداد کتابهای چاپشده بسیار اندک بود، اما رفتهرفته روند چاپ کتاب شکلی صعودی به خود گرفت؛ تا اینکه سال ۱۳۸۸ بیش از ۲۷۰ کتاب منتشر کرد؛ کتابهایی در حوزههای مختلف.
خواندن کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خرس گفت: من یک مشکل کوچک دارم
«مگس گفت: «راستیراستی هم مشکل بزرگی است، ولی من یک راهحل دارم. اتفاقاً دنبال جایی برای زندگی میگردم. غار یک خرس به نظر جای گرمونرمی میآید. میتوانم بیایم و با
تو زندگی کنم. نظرت چیست؟»
خرس گفت: «هووم. از همین الآن حالم بهتر شده است.»
این شد که مگس پرید و نشست روی شانهٔ خرس و یک جای راحت برای خودش درست کرد.
بعد آن دو با چهرههای خوشحال راهشان را کشیدند و رفتند.»