معرفی و دانلود کتاب برگرد خونه دیگه! pdf + خلاصه رایگان

کتاب برگرد خونه دیگه!

۴.۳(از ۶۶ امتیاز)
جوری جان، مسعود ملک‌یاری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب برگرد خونه دیگه!

کتاب برگرد خونه دیگه! نوشته جوری جان و ترجمه مسعود ملک‌یاری است. کتاب برگرد خونه دیگه! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب برگرد خونه دیگه!

اردکه دوست دارد با بهترین رفیقش خرسه وقت بگذارند اما حالا خرسه به ماهیگری رفته است و اردکه تنها مانده و نمی‌داند چطور باید روزش را شب کند.

خرسه هم از این که تنها به ماهیگیری رفته پشیمان شده تازه باران هم آمده و خرسه خیس آب شده است. او آرزو می‌کند کاش اردکه پیشش بود...

خواندن کتاب برگرد خونه دیگه! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب برگرد خونه دیگه! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:برگرد خونه دیگه!
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
تعداد صفحه‌ها:۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۰۰۰ تومان

محمد امین چیزانی
۱۴۰۳/۰۹/۲۵

تمامی کتاب های این سری که در مورد خرس و اردک است ،کتاب های جالبی هستند و پیشنهاد میشه و به کودکان در مورد دوست یابی و پذیرش تفاوت ها ، کمک زیادی می کنه.

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۶/۰۲

عالی بود عالی عالی ۵ ستاره کمه حتما جلد های دیگه شو هم بخونین. من عاشق شخصیت پردازیش شدم

imanoketab
۱۴۰۱/۰۳/۲۰

خیلی خیلی زیاد بامزه بود 😂😂😂

۱۴۰۰/۱۲/۲۰

خیلی بامزس :)

Sana kh
۱۴۰۰/۰۳/۱۸

خیلی خیلی زیاد این کتاب عالی بود من عاشق کتاب های کوتاه با جملات کم و صفحه های قشنگ هستم منثل این کتاب 😍

آرشیکا

۱۴۰۴/۱۲/۱۰

خوب بود

reyhaneh
۱۴۰۴/۱۰/۳۰

این کتاب خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی...بیشتر

۱۴۰۴/۰۵/۲۹

خیلی خیلی خوب و بامزه بود من و پسرم عاشقش شدیم