معرفی و دانلود رایگان کتاب قرار
تصویر جلد کتاب قرار
off

کتاب قرار

روایتی ساده از آنچه در غدیر خم گذشت (ترجمه خطبه الغدیر)

۴.۴(از ۱۷ امتیاز)
رضا مصطفوی
انتشارات:
عهد مانا

معرفی کتاب قرار

کتاب قرار (ترجمهٔ خطبه الغدیر) نوشتهٔ رضا مصطفوی است. عهد مانا این کتاب را منتشر کرده است. این اثر حاوی روایتی ساده است از آنچه در غدیر خم گذشت.

درباره کتاب قرار

کتاب قرار که حاوی ترجمهٔ خطبه الغدیر است، درمورد روزی ویژه در دین اسلام سخن گفته است. این کتاب حاوی بازگویی رویدادهای روزی است که در آن، پیامبر اسلام برای کامل‌کردن دین اسلام، امام پس از خود را به مردم معرفی کرد؛ امامی که حجت و جانشین خدا بر زمین و زمان خواهد بود. این فرد، امام نخست شیعیان، امام علی (ع) بوده است. گفته شده است که عباراتی از خطبهٔ حضرت محمد (ص) در منابع گوناگون شیعی و سنی نقل شد و به آیندگان رسیده است، اما متن مفصل و کامل آن از طریق هفت کتاب از منابع معتبر و کهن شیعه به دست ما رسیده است. اختلاف این نسخه‌ها بسیار اندک و جزئی است. رضا مصطفوی خطبهٔ غدیر را از کتاب «الاحتجاج» نقل کرده است. «احمد بن علی طبرسی» در این کتاب، متن این خطبه را به روایت امام باقر (ص) نقل کرده است. با این روایت همراه شوید.

خواندن کتاب قرار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران تاریخ اسلام و وقایع غدیر خم پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب قرار

«بدانید که او هر صاحب فضیلتی را به حقّش می‌رساند و هر نادانی را نیز به جایگاهش!

مَعَاشِرَ اَلنَّاسِ

أَلاَ إِنَّهُ فَاتِحُ اَلْحُصُونِ وَ هَادِمُهَا

أَلاَ إِنَّهُ قَاتِلُ کلِّ قَبِیلَةٍ مِنْ أَهْلِ اَلشِّرْک

أَلاَ إِنَّهُ مُدْرِک بِکلِّ ثَارٍ لِأَوْلِیاءِ اَللَّهِ

أَلاَ إِنَّهُ اَلنَّاصِرُ لِدِینِ اَللَّهِ

بدانید که اختیار امور جهانیان به او واگذار شده است!

أَلاَ إِنَّهُ اَلْغَرَّافُ فِی بَحْرٍ عَمِیقٍ

أَلاَ إِنَّهُ یسِمُ کلَّ ذِی فَضْلٍ بِفَضْلِهِ وَ کلَّ ذِی جَهْلٍ بِجَهْلِهِ

أَلاَ إِنَّهُ خِیرَةُ اَللَّهِ وَ مُخْتَارُهُ

أَلاَ إِنَّهُ وَارِثُ کلِّ عِلْمٍ وَ اَلْمُحِیطُ بِهِ

أَلاَ إِنَّهُ اَلْمُخْبِرُ عَنْ رَبِّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اَلْمُنَبِّهُ بِأَمْرِ إِیمَانِهِ

أَلاَ إِنَّهُ اَلرَّشِیدُ اَلسَّدِیدُ»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قرار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قرار
عنوان دیگر:روایتی ساده از آنچه در غدیر خم گذشت (ترجمه خطبه الغدیر)
موضوع:تاریخ اسلام

۱۴۰۴/۱۰/۰۸

خوب وتعهد آور

saramago
۱۴۰۴/۰۷/۱۱

بسیار کتاب خوبی بود و همه باید بخوانند که پیامبر ما محمد مصطفی چقدر زحمت کشید و چقدر تلاش کرد تا به مردم بفهماند که بعد از او مولا و سرورشان امیرالمومنین علی علیه السلام است . و من بر...بیشتر

عرفانیان
۱۴۰۵/۰۳/۰۴

بسیار کتاب جالبی است و محتوای جذابی دارد. اطلاعات دقیقی در اختیارتان قرار می دهد و برای سن نوجوانان هم مناسب است. کتابچه «قرار» را بسیار توصیه می کنم. و ممنون از طاقچه که این کتاب مفید را به صورت رایگان در اختیار...بیشتر

کاربر الناز
۱۴۰۵/۰۳/۰۴

کتاب بسیار عالیه در مورد امام علی علیه السلام و بشدت پیشنهاد میشه

بریده‌هایی از کتاب

صبا کثیری
بی‌گمان ابلیس از سر حسادت، آدم را از بهشت بیرون بُرد پس به علی حسادت نورزید، که اعمالتان نابود می‌شود و به لغزش و گم‌راهی می‌افتید
nargesbanoo
ای مردم! در قرآن بیندیشید و به فهم آیاتش بپردازید به آیات "مُحکَمات" و روشنش توجه کنید و در پی آیات "متشابه" و ابهام‌آمیز نروید به‌خدا سوگند هیچ‌کس باطن قرآن را تبیین نمی‌کند و تفسیرش را برایتان هویدا نمی‌کند، مگر همین کس که هم‌اکنون دستش در دست من است و دست و بازویش را گرفته و بالا آورده‌ام!
فاطمه سادات
اگر در آیه‌ای کسی را ستوده، تنها او را ستوده است این‌که خدا در سورهٔ «انسان» بر بهشت گواهی داده، فقط برای اوست و این سوره را برای غیر او نفرستاده و با آن، کسی دیگر جز او را نستوده است
فاطمه سادات
«السّابقون» پیش‌گامان بیعت با علی هستند؛ کسانی که زودتر از دیگران ولایتش را می‌پذیرند و با او به عنوان امیر مؤمنان بیعت می‌کنند؛ اینان رستگارند و در بهشت‌های پرنعمت خواهند بود
فاطمه سادات
شنیدیم و پیروی می‌کنیم و رضایت داریم و گردن می‌نهیم بر آن‌چه از سوی پروردگارمان درباره امامت علی به ما گفتی و امامانی که از نسل او خواهند آمد با جان و دل و دست و زبانمان با تو در این‌باره پیمان می‌بندیم پیمان می‌بندیم که با این عقیده بمانیم و بمیریم و برانگیخته شویم و هرگز آن را تغییر ندهیم، در آن تردید نورزیم، از عهد برنگردیم و پیمان را نقض نکنیم گواهی می‌دهیم که تو دربارهٔ علی امیرِ مؤمنان از سوی خدا به ما سفارش کردی و نیز امامانی را که برشمردی که از تبار تواند و نسل او پس از حسن و حسین