کتاب کلیدهای پرورش کودک تیزهوش
معرفی کتاب کلیدهای پرورش کودک تیزهوش
«کلیدهای پرورش کودک تیزهوش» نوشتهی دکتر سیلویا بی. ریم(-۱۹۳۵) متخصص روانشناسی تیزهوشان است. این کتاب توصیههایی درباره شناخت فرزند تیزهوش، برنامهریزی برای تحصیلات او از دوره پیش از دبستان تا دوره دانشگاه و موضوعاتی از این دست است.
مدارس روش مختصری برای درک یا فراهم آوردن نیازهای خاص کودکانمان در زمینه یادگیری انجام میدادند و قانون حمایت از والدین، در جامعهای که ما در آن زندگی میکردیم، هنوز شکل سازمانیافتهای پیدا نکرده بود. اگرچه برنامههای آموزشی مختص تیزهوشان در بعضی از شهرهای بزرگ و مراکز دانشگاهی اجرا میشد، آن گروه از والدین کودکان تیزهوش که در شهرهای کوچک، حومه شهرهای بزرگ یا مناطق روستایی زندگی میکردند، هرگاه تشخیص میدادند کودکانشان در زمینه یادگیری، ازنظر سرعت و قوه درک، نسبت به بسیاری از همتایان خود تفاوت دارند، خود را کاملاً تنها احساس میکردند.
گاهی والدین این کودکان، با حسی آمیخته از ترس، شک، خجالت و هیجان روبهرو هستند. بهتزدگی و شک آنها، ناشی از این واقعیت است که نمیتوانند از تجربیات خود در این مورد بهره بگیرند. همچنین، ممکن است احساس کنند آنقدر باهوش نیستند که بتوانند نیازهای کودکان تیزهوش خود را درک کنند.
مطالعه این کتاب تربیتی، میتواند به شما کمک کند تا به عنوان پدر یا مادر کودک تیزهوش، کمتر احساس تنهایی کنید. علاوه بر آن، میتواند به شما کمک کند تا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنید. نیازی نیست در نقش پدر و مادر، همیشه نگران انجام وظایف به طور تمام و کمال باشید. این کار نیز مثل هر نوع کمالگرایی دیگری، نهتنها غیرممکن است، بلکه نوعی تفکر عادی یا سالم هم به حساب نمیآید. احتمال دارد کودک تیزهوش شما، به عنوان عضوی از جامعه، دانشمند و متفکر، فردیزحمتکش و یا نویسنده شود. شرطش این است که به کودکانتان عشق بورزید، عشق به یادگیری و تفکر را در دلشان بکارید و از مشکلاتی که ممکن است والدین دیگر گرفتار آن شوند، دوری کنید.
کلیدهای انتخاب مهد و پرستار کودک
راهنمای کامل والدین (جلد ۳)رابین گلداستین
کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجواناناستنلیگرین اسپن
کلیدهای تربیت کودک حرفشنوالیزابت پنتلی
کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانانشریل ابرلی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
خرده عادت ها برای نوجوانانکیت گلادین