کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه
معرفی کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه
کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه نوشتۀ بانک جهانی و مهدی آخوندی و شاهین کریم زاده است و انتشارات بهپویش آن را منتشر کرده است. کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه به بررسی انواع پول دیجیتال در بازارهای جهانی پرداخته و تهدیدها و فرصتهای هر کدام را بررسی کرده است.
درباره کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه
در سالهای اخیر پولهای دیجیتال در عرصههای مختلف اقتصادی در حال رشد هستند که البته نباید پول دیجیتال را با پول الکترونیکی که همان پول معمولی در بستر الکترونیکی(مانند پول موجود در کارت بانکی) است اشتباه گرفت. پولهای دیجیتال شامل داراییهای رمزنگاری شده، توکنهای با ارزش ثابت و پولهای دیجیتال منتشر شده بانک مرکزی هستند. هر یک از این پولهای جدید میتوانند تهدیدها و فرصتهایی را برای کشورها بهوجود آورند و با استفاده منطقی و بهجا از آنها میتوان بسیاری از مشکلات بخش مالی را کمتر کرد و از این طریق در واقع با استفاده از تکنولوژی نوین اقتصاد کشور را بهبود داد.
گزارش پیشرو، گزارشی است که از طرف بانک جهانی تهیه شده است و به بررسی ابعاد مختلف تاثیر پولهای دیجیتال بر اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه پرداخته است. در این گزارش هر یک از پولهای دیجیتال به تفکیک بررسی شده و تهدیدها و فرصتهای هرکدام گفته شده است.
خواندن کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که بازار ارض دیجیتال علاقهمند هستند بسیار کاربردی و کمککننده است.
بخشی از کتاب پول دیجیتال در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه
«پول نقد فیزیکی و پول بانکهای تجاری ابزارهای غالب برای پرداختهای خردهفروشی در سراسر جهان از جمله بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه هستند. با این حال، پرداختها در EMDEبا چندین نقص کلیدی مشخص میشوند – مانند عدم دسترسی جهانی به حسابهای تراکنش، غیررسمی گسترده، رقابت محدود و هزینههای بالا، به ویژه برای پرداختهای فرامرزی. پول دیجیتال به دنبال رفع این کمبودهاست.
این یادداشت پیشنهادات پول دیجیتال جدید را دسته بندی میکند. اینها شامل داراییهای رمزنگاری شده، استیبل کوینها و ارزهای دیجیتال بانک مرکزی میشود. فاکتورهای عرضه و تقاضا را ارزیابی میکند که ممکن است تعیین کند این نوآوریها در کدام کشورها بیشتر مورد پذیرش قرار میگیرند...»
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۵۸ صفحه
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۵۸ صفحه