کتاب من هم شبیه تو هستم!
معرفی کتاب من هم شبیه تو هستم!
کتاب من هم شبیه تو هستم! نوشتۀ لوری رایت و ترجمۀ ابوذر مومنی زاده است و انتشارات مهرسا آن را به چاپ رسانده است. این کتاب جزو مجموعه زمزمههای مثبت ذهنی است و به کودکان کمک میکند تا تصور بهتری از خود در ذهن داشته باشند و کمتر احساس تفاوت یا تنهایی بکنند.
درباره کتاب من هم شبیه تو هستم!
والدین باید از همان سن کم، بذر مثبتاندیشی را در ذهن کودکان خود بکارند تا آنها به این باور قلبی برسند که همۀ انسانها شبیه به هم هستند، حتی اگر در ظاهر تفاوتهایی با هم داشته باشند. در حقیقت مردم بیشتر از آنچه به نظر میآید به هم شباهت دارند، ما ممکن است در داشتن تجربههای مشابه، رفتار و عادتهای یکسان مثل دوست خود رفتار کنیم. وقتی متوجه میشویم که در این دنیای بزرگ، یک نفر دیگر هم هست که به ما شباهت دارد، احساس تنهایی ما کمتر میشود و این دقیقا چیزی است که این کتاب سعی دارد به کودکان آموزش بدهد.
من هم شبیه تو هستم! اولین کتاب از مجموعه کتابهای زمزمههای مثبت ذهنی است که برای کودکان منتشر میشود. در این کتاب نویسنده با بیانی ساده و مثالهایی قابل درک تلاش کرده کوشیده مفهوم شباهتهای انسانها را مطرح کند تا کودک بتواند از طریق خودگویی مثبت در سن کم این مفهوم را در ذهنش نهادینه کند و هنگامی که بزرگ شد در اینباره به باور قلبی برسد.
خواندن کتاب من هم شبیه تو هستم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمامی کودکان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب من هم شبیه تو هستم!
«اسم من آمایا است و من هم شبیه تو هستم!
دو نفر
چهارتا چشم