کتاب کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی
معرفی کتاب کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی
کتاب «کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی» نوشتهٔ سیدمهدی هاشمی، به بررسی تکنیکهای مشاوره و روانشناسی میپردازد که به افراد کمک میکند تا با بحرانهای زندگی خود بهتر مقابله کنند. این کتاب در انتشارات آوای نور به چاپ رسیده است.
درباره کتاب کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی
این کتاب راهنمایی برای استفاده از روشهای مختلف مشاوره و رواندرمانی به منظور مدیریت استرسها و بحرانهای روزمرهٔ زندگی است که همهٔ افراد بهنوعی با آنها دست به گریبان هستند. از جمله موضوعاتی که در این کتاب بررسی میشوند میتوان به معرفی و مبانی مشاوره و روانشناسی، تکنیکهای مشاوره فردی، تکنیکهای مشاوره گروهی، روشهای مواجهه با استرس و اضطراب، تکنیکهای مدیریت بحران و راهکارهای عملی برای بالابردن کیفیت زندگی روزمره اشاره کرد. نویسنده در کتاب کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی، تلاش میکند آگاهی افراد در مورد تکنیکهای مختلف مشاوره و رواندرمانی و نحوهٔ کاربست آنها در زندگی شخصی را افزایش دهد.
کتاب کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مشاوران، روانشناسان، دانشجویان رشتههای مرتبط و سایر افرادی که در جستوجوی راههای مؤثر برای مدیریت بحرانهای زندگی خود هستند، مناسب است.
بخشی از کتاب کاربست تکنیک های مشاوره و روانشناسی در گذر از بحران های زندگی
«بحران: وضعیتی است که باعث بروز آسیب یا اثر منفی بر فرد یا گروه میشود. بلا میتواند باعث بروز بحران بشود و یا نشود. متناسب با شدّت آن، مکان بروز آن، عوامل محیطی، آستانه تحمل بحران و سایر عوامل دیگر. مثلاً اگر بلایی در میان بیابان یا اقیانوس یا منزل رخ دهد که ضرر سنگینی به فرد یا جامعه نزند، بلا هست ولی بحران نیست و از طرف دیگر بحران همواره براثر یک بلا ایجاد میگردد ولی بروز یک بلا همواره الزامی برای ایجاد یک بحران ندارد. بهطور مثال اگر در یک شهر سیل اتفاق بیافتد و اگر این بلا موجب آسیب به فرد یا جامعه شود یعنی فرد عزیزی را به خاطر سیل ازدستداده یا اموالش را ازدستداده دهد فرد دچار بحران میشود ولی برای فردی که در همین شهر زندگی میکند و سیل آسیب جسمی و روانی برای او ایجاد نکرد دچار بحران نمیشود. یا اگر فردی به خاطر فرار از شرایط نامساعدی که قرارگرفته اقدام به خودکشی کند، فرد دچار بحران شده است یعنی خودکشی معلول یک علت (فرار از شرایط نامساعد) است ویا شیوع بیماری ویروسی کرونا در عصر حاضردر جهان و کشور ما ایران موجب ایجاد اختلال در روابط خانوادگی، بروز بیماریهای روانی همانند وسواسهای فکری - عملی و از دست دادن عزیزان شده است؛ بنابراین بیماری کرونا (علت) بلا محسوب میشوند و پیامدهای منفی آن موجب ایجاد بحران برای فرد و اجتماع میشود.»
حجم
۲۵۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۲۵۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه