کتاب رآکتورهای غشایی معدنی
معرفی کتاب رآکتورهای غشایی معدنی
کتاب رآکتورهای غشایی معدنی؛ اصول و کاربردها نوشتهٔ تان ژیائویائو و کانگ لی و ترجمهٔ ولی اله ماندنی پور دیل و ویراستهٔ احسان سلجوقی و هانیه اسدپور فعال مشهد است و انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب رآکتورهای غشایی معدنی
در یک رآکتور غشایی ترکیبی از وظایف غشایی مانند جداسازی محصول، توزیع واکنشدهنده و پشتیبانی کاتالیست جهت انجام واکنشهای شیمیایی، به طور همزمان در یک واحد صورت میگیرد که به بهبود میزان تبدیل با انتخابپذیری/بازده بالا منجر میشود. ترکیبشدن رآکتور و غشا همچنین مزایایی ازجمله انرژی موردنیاز کمتر، امکان ادغام گرمایی و ایمنی عملیات را نسبت به سیستمهای واکنش/جداسازی متداول فراهم میکند. طراحی رآکتورهای غشایی به سیستمهایی منجر میشود که نسبت به رآکتورهای متداول حجم کمتری دارند و بهویژه در هزینههای فرایند مقرونبهصرفهتر هستند. فناوری رآکتورهای غشایی بهعنوان یکی از راهحلهای مؤثر در تشدید فرایند شیمیایی، تحقیقات و توسعۀ فرایند، در سالهای اخیر توجه زیادی را در سراسر دنیا به خود جلب کرده و همچنان درحال گسترش است.
کتاب رآکتورهای غشایی معدنی با یک توصیف کلی از غشای معدنی و رآکتور غشایی شروع میشود. پس از آن، یک شرح مفصل از انواع رآکتورهای غشایی مانند رآکتورهای غشایی متخلخل، زئولیتی، فلزی و سرامیکی انتقال یون در فصلهای جداگانه آورده شده است.
کتاب حاضر ممکن است مقدمهای برای یادگیری رآکتورهای غشایی برای کسانی باشد که به تازگی به این موضوع علاقهمند شدهاند و یا مرجعی باشد برای کسانی که به شکل حرفهای در این زمینه کار میکنند. مبتدیان میتوانند با استفاده از این کتاب با مفاهیم ابتدایی آشنا شوند و متخصصان میتوانند با پیشرفتهای اخیر در این زمینه آشنا شوند.
خواندن کتاب رآکتورهای غشایی معدنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مخاطبان این اثر، محققان صنعتی و سازمانی، دانشمندان و مهندسان علاقهمند به رآکتورهای غشایی و دانشجویان مقطع کارشناسیارشد و دکتری در رشتۀ جداسازی غشایی هستند.
حجم
۱۶٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۸ صفحه
حجم
۱۶٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۸ صفحه