کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان
معرفی کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان
کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان نوشتهٔ فاطمه کشاورز کفرانی است. انتشارات هورین این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان
کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان در ۷ فصل نوشته شده است. این کتاب به موضوعاتی مانند عملکرد جنسی، رابطهٔ جنسی، زمان آمیزش، مکان مقاربت، تعداد دفعات، مفاهیم مهم در رفتار جنسی، تئوری فمینیستی یا سکسشناسی فمینیستی، نظریات روانشناسان و روانپزشکان مشهور درمورد تمایلات و رفتارهای جنسی انسان، عشق و میل جنسی، تمایلات و رفتارهای جنسی بهنجار و نابهنجار، آناتومی دستگاه آمیزشی زن، ماهیت پاسخ جنسی انسان، دیدگاههای جدید پیرامون مراحل پاسخ جنسی عملکرد جنسی زنان، آشنایی با مفاهیم و طبقهبندی اختلالات جنسی، هیپنوتراپی و... سخن گفته است.
خواندن کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان
«مزلو همچون بسیاری از روانشناسان دیگر ارضاء میل جنسی را برای بقاء نسل بشر اساسی می داند. او نیازهای انسانی را در یک سلسله مراتب قرار میدهد که نیاز جنسی بشر جزء نیازهای جسمانی محسوب میشود، همچون نیاز به غذا، آب، هوا، خواب. او عشق را احساس علاقمندی و مهربانی و لطف همراه با خوشی، شادی، رضایت و حتی وجد و بیخودی (از خود بی خودشدن) می داند.
مزلو رفتار جنسی را انگیزشی می داند که در واقع می تواند در فردی میل به اطمینان یافتن از مردانگی یا زنانگی خویش باشد یا در فرد دیگری به معنای میل به تأثیر گذاردن، تمایل به صمیمیت، دوستی، ایمنی، عشق یا ترکیبی از اینها باشد.
مزلو ارگاسم را در افراد سالم با اهمیت تر از ارگاسم در افراد عادی می داند. در افراد سالم، ارگاسم اغلب یک تجربه ژرف و اسرارآمیز است و با این همه، این گونه مردمان نداشتن رابطۀ جنسی را به آسانی تحمل می کنند. این امر از نظر مزلو تناقض آمیز نیست.
چرا که از دینامیم تئوری انگیزش تبعیت می کند. به این معنی که عشق در سلسله مراتب نیازها نیازی بالاتر است و ارضاء شدن یا نشدن نیازهای پایین تر(مثل نیاز جنسی) را کم اهمیت تر می سازد. اما هنگامی که نیاز به عشق برآورده شد، ارضای نیازهای پائین تر شادی آور خواهد بود.»
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه