معرفی و دانلود کتاب A half-burnt booklet of a Takfiri pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات حداد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب A half-burnt booklet of a Takfiri

کتاب A half-burnt booklet of a Takfiri (ترجمهٔ داستان دفترچه نیم‌سوخته یک تکفیری) نوشتهٔ محمدرضا حدادپور جهرمی است و انتشارات حداد آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی به زبان انگلیسی و دربارهٔ تکفیری‌هاست.

درباره کتاب A half-burnt booklet of a Takfiri

کتاب دفترچه نیم سوخته یک تکفیری حاوی ۳ مجموعه مستند داستانی است. نخستین مجموعه «دفترچه نیم سوخته یک تکفیری» نام دارد که در ۵ قسمت آمده است. دومین مجموعه نیز «دیده بان تکفیری» است که در ۳ قسمت نوشته شده و سپس «کودکانه‌های تکفیری» در ۱۵ قسمت منتشر شده است. نویسنده دربارهٔ صحت‌و‌سقم این مجموعه‌ها می‌گوید که اصل اتفاقات و حتی بسیاری از شخصیت‌های این مستندات، واقعی هستند و حاصل تحقیقات مفصل و دشوار او در اسناد و مدارک موجود در سایت‌های داخلی و خارجی و منابع دیگر است،‌ اما قالب و شکل آن مستندات، به ابتکار نویسنده دگرگون شده و شکل گرفته است.

خواندن کتاب A half-burnt booklet of a Takfiri را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های انگلیسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب A half-burnt booklet of a Takfiri و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:A half-burnt booklet of a Takfiri
تعداد صفحه‌ها:۸۹ صفحه
قیمت کتاب:۷۴۰۰۰ تومان

حاج علی
۱۴۰۳/۰۷/۰۹

البته این متنش انگلیسی هستش من خودم نسخه فارسی و چاپیش رو خوندم ، فوق العاده است این کتاب ، با خوندن این کتاب بهتر متوجه میشین که بزرگان داعش دغدغه‌شون اصلا دین نبوده و دین رو دست مایه قرار...بیشتر