کتاب مناجات
معرفی کتاب مناجات
کتاب مناجات نوشتهٔ عباس حسین نژاد است و انتشارات سوره مهر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مناجات
در تجربهٔ معنوی هر انسانی، زمانهایی بودهاند که فرد بیواسطه و در سادهترین شکل ممکن، روح خود را آزاد گذاشته تا هرطور که دلش میخواهد به آفریدگار خود متصل شود. آن گاه که این اتصال معنوی برقرار میشود، دیگر تمام مصنوعات و تکلفهای دنیا رنگ میبازند و فقط خداست و بندهاش. صمیمیترین مناجاتها مربوط به همین زمانها هستند؛ یعنی زمانی که بنده در خاضعانهترین و خالصانهترین حالت خود، معبود را میپرستد و با او راز و نیاز میکند. اینجا دیگر قید و بندی مطرح نیست و حتی مهم نیست که به چه زبانی حرفی میزنیم؛ تنها این حس قلبی مهم است که میدانیم، وقتی اینگونه خالصانه خدا را صدا میزنیم، ذات باری تعالی قطعا به حرفهای دلمان گوش فرا خواهد داد.
کتاب مناجات از عباس حسین نژاد هم نمونهای از همین آثار روحانی و معنوی است که در آن مجموعهای از نیایشها، درد دلها و دعاهای یک بندهٔ مخلص یکجا جمع آوری شده است. از خواندن مناجاتهای عباس حسین نژاد، این حس درونی در هر خوانندهای زنده میشود و تمام وقتهایی را که با زبان مخصوص خودش با آفریدگار سخن میگفته، به خاطر میآورد. این راز و نیازهای خالصانه و فارغ از تعارف، بیش از هرچیز به ما یادآور میشود که خداوند برای شنیدن ندای قلب ما در هر زمانی آماده است و نیازمند تشریفات و آداب سخت و پیچیده نیست. کافی است همچون عباس حسین نژاد در مناجاتهای صادقانهمان او را بخوانیم تا دعاهایمان را مستجاب کند.
خواندن کتاب مناجات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به خواندن مناجات علاقه دارید این کتاب را حتما بخوانید.
بخشی از کتاب مناجات
«خدایا، رنگ رضایت و عطر خوشدلی را به لحظههای زندگی مردم سرزمین من بپاش. خدایا نفس حقی را در زندگی ما در جریان بینداز. خدایا به ما هم دل گنده بده. خدایا ما را با خر طرف نکن. خداوندا امسالمان را به هیچ وجه شبیه پارسالمان نخواه. احوال بشر را به نیکوترین حالها تغییر ده. و دل آدمی را به خوشترین حوادث شاد کن. و درخت یقین را در قلب ما بکار. خدایا از گزینههای روی میزت برای امروز ما برکت و شادی را در دستور کار قرار بده.»
فوق العاده ساده و صمیمی و از ته دل با خدا حرف زده به دور از تعارفات و گنده گویی های همیشگی کاملا دلیه برای همین به دل میشینه متاسفانه من نسخه فیزیکیش رو پیدا نکردم لطفا اگر کسی اطلاع داره
خوبه کتابی نیست که مثل رمان بشینی بخونی مثلا من خودم هر روز یه دعا شو میخونم به زبان ساده نوشته شده و خودمونی
نه طنزه، نه جدی ! بلاتکلیف و بی مضمون