کتاب رهبران برتر
معرفی کتاب رهبران برتر
کتاب رهبران برتر از پدرو دیاث ریدائو است. این کتاب توسط احمد ملک فرنود ترجمه شده است. و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را منتشر کرده است. این کتاب به ما میآموزد (چگونه لیدر و رهبر بهتری باشیم؟) در واقع آنچه علم، ورزش و جامعه در مورد چگونگی لیدر بودن و رشد حرفهای ما، به ما میآموزند.
درباره کتاب رهبران برتر
در مقولۀ رهبری با تعاریف متعددی که ماحصل تلاش و کوشش افراد بسیاری در طی سالیان متمادی بوده مواجه هستیم. غالباً در باور بسیاری از افراد جامعه، مدیریت و رهبری را دو مفهوم مشابه و مترادف تبیین مینمایند درحالیکه در علم مدیریت فیمابین این دو تفاوت و تمایز وجود دارد. در واقع رهبری مفهومی اعم بوده و به مراتب جامعتر از مدیریت میباشد. در تعریف رهبری میتوان گفت یک رهبر همواره میکوشد بر دیگران تأثیرگذار باشد یا به عبارتی رهبر کسی است که الهامبخش بوده و دیگران از او تأثیر پذیرفته و تبعیت میکنند. همچنین رهبران با تغییر سروکار دارند ولی مدیران با برنامهریزیهای خشک و منظم، نظم و انسجام سازمان را سبب شده و در برخورد با پیچیدگیها مبادرت به حل مسئله نموده و اهداف سازمانی برای مدیران در اولویت میباشد، از سوی دیگر مدیر شخصی است که دارای عنوان سازمانی بوده و در این حال میتواند نقش رهبری را نیز ایفا نماید ولی یک رهبر، الزاماً دارای پست سازمانی نبوده ولی قطع به یقین دارای نفوذ و اثرگذاری روی دیگران است. کتاب حاضر، ماحصل پژوهشها و تجربیات نویسنده بوده که به زبانی ساده و شیوا به واکاوی مفهوم رهبری و شاخصههای اساسی شناخت رهبران و وجوه تمایز ایشان پرداخته و در این رهگذر با ارائۀ تجربیات شخصی در تعامل و برخورد با بسیاری از چهرههای شاخص و بررسی چالشهای پیش روی ایشان، تجربیات ارزندهای را در اختیار مخاطب قرار میدهد.
خواندن کتاب رهبران برتر به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به رهبران سازمان و یا مدیرانی که میخواهند به کسبوکارشان توسعه دهند و لیدر بهتری باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رهبران برتر
مشاغل هزارهای نیروی انسانی: گزارش چشمانداز 2020 ،نشان میدهد که موفقیت به طور فرآیندهای به مهارتها بستگی دارد تا داشتن روابط متعدد با افراد مفید. به لطف اینترنت و شبکههای اجتماعی، دسترسی به مخاطبان بسیار آسانتر بوده و ارتباطات واقعی بسیار بیشتر از مخاطبان سودمند است. تمرکز بیش از هر زمان دیگری بر مهارتها و آموزش است. گزارش دیگری توسط همین شرکت، نشان میدهد که 45 درصد از کارفرمایان نمیتوانند مهارتهای موردنیاز خود را در بازار بیابند و واژهایی که بیشتر توسط بخشهای استخدام استفاده میشود، «آموزشپذیری» است: شرکتها به دنبال کارگرانی هستند که تمایل و توانایی رشد طولانیمدت را داشته باشند. مهارتهایی که در حال حاضر داریم، دیگر مهم نیستند، بلکه مهارتهایی که در آینده خواهیم آموخت، حائز اهمیت میباشند.
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۶۱ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۶۱ صفحه