کتاب قصه هجران تو...
معرفی کتاب قصه هجران تو...
کتاب قصه هجران تو... نوشتهٔ میثم طالعی است. انتشارات متخصصان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب قصه هجران تو...
در عصر روز چهارشنبه دهم محرم سال ۶۱ هجری بعد از شهادت یاران امام حسین (ع) و حمیت مثالزدنی آنان در مقابله با لشگر انبوه عمربن سعد در منطقهای به نام نینوا که در شمال شرقی کربلا قرار داشت، سرانجام نوبت به جانفشانیهای اهل بیت امام (ع) رسید. داستان کتاب قصهٔ هجران تو از این قرار است که در این بین فردی با وجود سن کم همواره اصرار به حضور در میدان جنگ را داشته است که هربار امام (ع) با حضور وی مخالفت مینمود. امام (ع) بعد از شهادت پسر بزرگشان جناب علیاکبر (ع) هنگامیکه بار دیگر و این بار با اصرار شدیدتر این فرد مواجه گشت، بالأخره با رفتن او به کارزار نبرد موافقت نمود. او توانست جمعی از سپاه دشمن را به هلاکت برساند، امّا درنهایت توسط عمروبن سعدبن نفیل ازدی با ضربه شمشیری که بر سرش فرود آورد، به شهادت رسید. نام این شخص قاسمبن حسنبن علیبن ابیطالب (ع) بود که امام زمان (عج) در زیارت ناحیه مقدسه بر او سلام داده است. او به همراه برادرش -عبداللّه- از خردسالترین شهدای دشت نینوا محسوب میشوند.
خواندن کتاب قصه هجران تو... را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران داستانهای مذهبی مرتبط با واقعهٔ کربلا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قصه هجران تو...
«اتفاقاً نخستین ابتلایش نیز از شما فرشتگان شروع شد که آن دستور سجده بر آدم صادر شد. تعظیم احترام و سجده اطاعت تمامی فرشتگان بر آدم مگر ابلیس. حَسد ابلیس همانا و نافرمانی او از آن دستور الهی همانا و شروع ستیز و مبارزه او با خداوند عزّوجّل از طرف دیگر سرآغاز پیدایش مسیری گمراهکنندهای برای انسانها شد که توسط ابلیس ترسیم شد. چه خوشبخت انسانهایی که درک نمودند که آفرینش آسمانها و زمین، زیباییها و زینتهای زندگی و تمام نعمتهای الهی با تمام گستردگیهای نامحدودش تنها برای این است که انسانها آزمایش شوند. پس در مسیر ابلیس حرکت نکردند و دانستند پرتو نور حقیقت در کدام مسیر درخشیده و با پیروی از حجّتهای الهی در آزمون بزرگ خداوند سرافراز گشتند.
ابلیس درحقیقت چیزی را که از دیدهاش نهان بود، انکار کرد و آن را باور نداشت و به آدم بهخاطر ارواح مکرّمهای که در صُلب اوست مورد سجده فرشتگان قرار گرفته است، ایمان نیاورد. به خدا سوگند کسانی که به عموزاده ما قائم آل رسولالله (عج) در زمان غیبت ایمان داشته باشد، همانند شما فرشتگانی هستند که خدا تعالی را در سجده آدم اطاعت کردید و کسانی که منکر آن بزرگوار در زمان غیبتش باشند، مانند ابلیساند که از سجده بر آدم خودداری کرد. شما فرشتگان سربلند از آزمون الهی بیرون آمدید و الگوی درستی برای بندگی محض خداوند حقتعالی گشتید. بااینحال ای فرشته خدا برایم خیلی عجیب است که چرا یک فرشته اینهمه اصرار دارد که از ما بداند؟»
شوعان بهسرعت پاسخ داد: «دانستن و مرور سرگذشت خاندان شما درحقیقت شنیدن زندگی امامان و پیشوایان ما نیز هست. من با شنیدن حرفهایی که میزنید، بیشتر از قبل به عظمت جد بزرگوارتان رسول اکرم (ص) و آل اطهار او پی میبرم که خدا با آفرینش از ما خواست بر ایشان سجده کنیم. قاسم جان! به خدا سوگند مجلسی نیست که در آن ذکر احادیث و دعا برای اهل بیت رسولالله (ص) و فرزندانش و همچنین منتقم خاندان او برپا شود و در آن امر خاندان پاک شما احیا گردد، مگر آنکه فرشتگان الهی در آن حضور پیدا کنند و در کنار آنها به این امر مهم مشغول شوند. آنها به دستور خداوند ثواب اعمالشان را مینویسند، حتّی کسی که در آن مجلس کلمهای سخن نگفته و تنها در آن مجلس حضور داشته و شنونده بود.»