معرفی و دانلود کتاب متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته pdf + خلاصه رایگان

کتاب متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته

۴.۳ امتیاز(از ۶ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته

کتاب متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته اثر آرکادی برزوفسکی و پیتر وان کتابی در حوزه مکانیک است.

در حالت کلی تغییرات دمایی در یک محیط پیوسته الاستیک موجب ایجاد تنش‌های حرارتی می شود. دانشی که روابط بین مشخصات الاستیک مواد و تغییرات حرارتی ایجاد شده را مورد بررسی قرار می دهد ترموالاستیسیته نامیده می‌شود.

در کتاب حاضر به بررسی متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته پرداخته شده است.

خواندن کتاب متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مهندسان مکانیک مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب متغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمتغیرهای داخلی در ترموالاستیسیته

عالی و کاربردی

کتاب خیلی خوبیه

ماشاالله مهندس بزرگوار

۱۴۰۵/۰۳/۱۷

سلام در پایان نامه کارشناسی ارشد از این کتاب استفاده کردم. کتاب خوبی بود توصیه می‌کنم.

۱۴۰۵/۰۳/۱۷

بسمه تعالی کتاب مذکور باتوجه به تخصصی بودن موضوع، تلاشی بسیار جامع و باارزش از مترجم کتاب بوده است، خیلی در پایان نامه اینجانب کمک کرد، از زحمات استاد بزرگوار تشکر میکنم.

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۴/۲۴

ترجمه بسیار بد و احتمالا با استفاده از نرم افزار انجام شده است. ترجمه علمی نیازمند اشراف نسبی به هر دو زبان مقصد و مبدا و نیز تخصص در زمینه علمی مورد نظر است. ترجمه تحت اللفظی و به کمک...بیشتر