کتاب اسرار سایه: رمزگشایی از نیمهی تاریک وجود
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اسرار سایه: رمزگشایی از نیمهی تاریک وجود
«اسرار سایه: رمزگشایی از نیمهی تاریک وجود» نوشتهی رابرت بلای(-۱۹۲۶) روانشناس است.
همه ما کولهباری در پشت خود حمل میکنیم که درون آن مملو از پوسیدگیها، خرابیها، نابسمانیها و بههم ریختگیهایی است که در طی زمان به آن توجه نکردهایم و فقط آن را به این کوله بار ریختهایم و حمل میکنیم و البته در بسیاری مواقع خودمان هم از محتوی کولهبار بیخبریم. دیر یا زود ما از حمل این کولهبار خسته خواهیم شد و پخش زمین خواهیم شد. این روز همان روز رسوایی ماست. روزی که مشکلاتی که مخفیشان کردهایم و خواستهایم فراموششان کنیم یقه ما را میگیرند و از ما حسابکشی میکنند. با این کتاب خودمان زودتر به سراغ کولهبار میرویم و بنابراین جلوتر با مسائلمان روبرو خواهیم شد.
روانشناسی تحلیلی که موضوع این کتاب است یکی از مدلهای شناخته شده در عرصه روانشناسی برای تحلیل و شناخت این نیمه تاریک روان یا سایه است.
جستجوی حقیقت و کشف ناشناختهها جزء جداییناپذیر فطرت آدمی است و شناخت نیمه تاریک روان، سرآمد این شناختهاست. پس اگر بزرگترین کشفِ زندگی هر فردی را شناخت بخشهای تاریک درونش بخوانیم، کشف و روبهرو شدن با سایه شرط اساسی هر نوع خودشناسی است. ما به همه کسانی که آرزو دارند این کشف را به نام خود ثبت کنند، خواندنِ این کتاب را توصیه میکنیم.
رابرت بلای در کتاب اسرار سایه ما را به اهمیت این جستجو و چگونگی سفر به درون برای شناخت نیمه تاریک روان نوید میدهد. سایه به تعبیر یونگ، مجرم بالقوهای درون شماست.
یونگ به این علت نام سایه را برای این بخش از وجود انتخاب کرد، که همیشه همراهِ انسان است. او معتقد بود، هر جا که زندگی هست، سایه هم وجود دارد و هر کسی درست همانگونه که جسمش دارای سایه است، سایه روحی و روانی نیز دارد.
تخیل فعال
خوشی در میان رنج هارابرت الکس جانسون
حقیقت تلخژان شینودا بولن
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
این یه کتاب عالیه،به نظر من چند کتاب هستن که مکمل همن،این یه کتاب کامل نیست و مقداری سنگینه،و به کسایی که میخوان مبحث سایه رو درککک کنن کتاب صوتیه جوجه اردک زشت درون رو از همین موسسه پیشنهاد میکنم،با
کتاب خوبی بود جملات تاثیرگذار ی داشت اما خیلی جاهای مبهم بود و خیلی پیچیده
یذره زیاد تمثیلی حرف زده مثل جادوگر و.....درک علمی و سخت میکنه.
رابرت بلای نویسنده خوبیه نمیدونم چرا کتاب بینظیر مرد مرد ایشون در طاقچه نیست! این کتابهم دید خوبی بهتون میده اما مفصل نیست.
این کتاب در مورد سایه ها مباحث جالبی داره البته برای کسانی بیشتر قابل استفاده است که قبلش با این مبحث آشنایی داشته باشند و مثلا کتاب جوجه اردک زشت درون به قویی زیبا تبدیل خواهد شد رو خونده باشند.
کتاب موضوع جالبی دارد ولی ترجمه به گونهای است که اصلا متوجه منظور نویسنده نشدم .