کتاب میلیونر شدن در جوانی
معرفی کتاب میلیونر شدن در جوانی
کتاب میلیونر شدن در جوانی نوشتهٔ مت موریس نویسنده، سخنور و کارآفرین آمریکایی است. این کتاب داستان زندگی جوانی است که بیآنکه پیشینه مالیای داشته باشد توانسته است در جوانی ثروت میلیونی به دست آورد. این کتاب با ترجمهٔ ناهید سپهرپور در انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی منتشر شده است.
درباره کتاب میلیونر شدن در جوانی
این کتاب نه داستان طنز است و نه داستان جدی مطلق. این کتاب واقعیت زندگی مت موریس است که واقعاً از زیر صفر به رشد اقتصادی بسیار عالی در زندگیاش میرسد.
خواننده کتاب میلیونر شدن در جوانی با داستان زندگی او آشنا میشود. ولی این کتاب به داستانگویی ختم نمیشود و به خواننده تمرینات و راهکارهایی میدهد که بتواند زندگی اقتصادی آنها را تکان اساسی دهد و در مسیر ثروتآفرینی قرار گیرد. نویسنده با سن پایین روند رشد و ثروتمند شدن خود را طی کرده است و این بدین معناست که شما هم میتوانید در هر سنی اوج بگیرید.
دیدگاههای مت، حاصل سالها مطالعه متمرکز، خواندن صدها کتاب و شرکت در شماری از سمینارها و سخنرانیهاست. وقتی مت درباره میلیونها دلار و تبدیلشدن به یک میلیونر سخن میگوید، نهتنها دربارهٔ پول صحبت میکند، بلکه از همهٔ ما میخواهد ظرفیت نامحدودی که در وجودمان نهفته است را بشناسیم و به نتایجی فراتر از حد تصورمان دست یابیم.
مت در سنین خیلی پایین، احساس کرد باید در زندگی خود، به هدفی والاتر از کارکردن از ۹ صبح تا ۵ عصر، بیندیشد. شاید او هم زمانی که متوجه شد به لحاظ فکری نمیتواند تا آخر عمر برای فردی دیگر کار کند، احساسی همچون بسیاری از خوانندگان داشته است. او دیگر به این راضی نمیشد که فردی دیگر برای او تعیین کند که صبحها چه زمان از خواب برخیزد، چه مقدار زمان برای ناهار داشته باشد و از آن مهمتر چقدر ارزش داشته باشد. مت با بهکارگیری اصول این کتاب، از شرایط بیخانمانی و خوابیدن در اتومبیل خود، موفق به ایجاد یک کسبوکار میلیون دلاری شد که هماکنون زندگی مردم در سرتاسر جهان را متحول میسازد.
خواندن کتاب میلیونر شدن در جوانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به پیشرفت در اقتصاد پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب میلیونر شدن در جوانی
«خوب، ميليونر بيكار بودن به چه معناست؟ بياييد از اينجا شروع كنيم كه اين كتاب درباره چه چيزی نيست.
اين كتاب درباره ثروتمند شدن سريع و بدون تلاش نيست. شما میتوانيد ثروتمند شويد و اين امر میتواند سريعتر از آنچه فكر میكنيد اتفاق بيفتد، اما اين امر معمولا يك شبه رخ نمیدهد.
اين كتاب نمیخواهد ذهن شما را با رؤياهايی از قبيل پول از آسمان میآيد يا با شركت در بختآزمايی همين فردا ثروتمند شويد، پر كند.
تبديل شدن به يك ميليونر بيكار، مثل قدم زدن در پارك نيست. شما بايد برای رسيدن به آن تلاش كنيد، تلاشی كه میتواند لذتبخش و در مقايسه با پاداشی كه در پی دارد، چندان زياد نباشد.
در اين كتاب، پولدار شدن به قيمت كارهای تقلبی يا غيراخلاقی مطرح نيست. درحقيقت، بنا به تجربهام كسانی كه در بلندمدت ثروتمند شدهاند، انسانهای بزرگوار و صادقی هستند. ميليونر بيكار بودن، يعنی، هر روز صبح به كسی كه در آينه میبينيد، عشق بورزيد.
لازم نيست ساعتها تجارت كنيد تا پول درآوريد يا تا سرحد مرگ تلاش كنيد. در حقيقت، ساعتها فعاليت روی كسبوكار، كاملا مغاير با فلسفه ميليونر بيكار است.
حال كه بهطور خلاصه شرح دادم چه كارهايی را نبايد انجام دهيد، بگذاريد شرح دهم كه ميليونرهای بيكار حقيقتآ چه میكنند.
فلسفه اصلی ميليونر بيكار، بنا نهادن كسبوكاری است كه حتی زمانی كه شما در آن كار نمیكنيد، درآمد ايجاد میكند. شما ياد میگيريد، بهجای اينكه «در» كسبوكار خودتان كار كنيد، «روی» كسبوكارتان كار كنيد، لذا «شما» میتوانيد از اين معادله خارج شويد، بدون اينكه درآمدتان متوقف شود.
بگذاريد همزمان با نگاشتن اين كتاب، تصويری اجمالی از زندگیام را به شما ارائه دهم.
همانطور كه پيشتر اشاره كردم، من كسبوكاری دارم كه ساليانه ميليونها دلار درآمد ايجاد میكند. آنچه به آن اشاره نكردم، اين است كه من ۱۸ كارمند تماموقت، دفتر كار زيبا در ساختمانی چند طبقه و حتی يك دفتر جانبی بزرگ مشرف به مركز دالاس دارم.
در اينجاست كه تفاوت من با يك مديرعامل معمولی معلوم میشود... گرچه اين دفتر فقط پنج مايل با خانهام فاصله دارد، از حدود سه هفته قبل، يعنی از زمانی كه در حال نوشتن اين كتاب هستم، پايم را آنجا نگذاشتهام.
در حقيقت، من و همسرم به تازگی صاحب نخستين فرزندمان شده بوديم. برخلاف بسياری از صاحبان كسبوكار كه در اين شرايط فقط چند روزی سركار نمیروند (و بعد به «روند فرسايشی» ۶۰ ساعت كار در هفته بازمیگردند و بهطور كامل از لذت تماشای فرآيند رشد فرزندشان محروم میشوند)، من هر قدر كه میخواهم با دختر زيبايم وقت صرف میكنم و درعين حال شركتم به رشد و توسعه خود ادامه میدهد.»
بعد از مطالعه تا صفحه ۴۰ فکر کردم با زندگی نامه یک انسان باهوش و موفق و پر تلاش روبرو هستم.کتاب را خریدم.اما از صفحه ۷۰ به بعد با افکار عجیب و غریب و عوام فریبانه و غیر واقعی نویسنده
سلام اینجور کتاب ها با نویسندگان غربی الگوهایی رو مطرح می کنن که مطابق با وضع اقتصادی و بازار خودشون هست نه واسه بازار متورم ما مثلا برایان تریسی تو بیشتر کتاب هاش میگه پس انداز کنید حتی کم این حرفش
من فقط سه یا چهار صفحه از کتاب را خوندم، نگارش کتاب خوب بود و جذبم کرد. اما نوشته بود بدبخت بودم و بیچاره و مقروض، دانشگاه را ول کردم با ته حسابم رفتم بانک وام گرفتم و دفتر کار اجاره کردم. شاید
کتاب خیلی خوبی هست و ارزش خوندن رو حتما داره.قسمتی از اون در باره بازاریابی شبکه ای هست که شاید در ایران خیلی کاربردی نباشد.اما ایده های بازاریابی اون به خصوص راهنمایی هایی که راجع به روش های بازاریابی اینترنتی
به نظر من خیلی کاربردی بود، یه جاهاییش برای من تکراری و خسته کننده بود چون اطلاعات قبلی در موردشون داشتم ولی در کل خیلی خوب بود .. مخصوصا این که گفته بود افکار ناخودآگاهمون باعث می شه ما به
اگرچه در این کتاب نویسنده از سختیهای خودش گفته ولی از نظر فرهنگ کاری که توصیفش میکنه در مردم ایران صدق نمیکنه
من از نیمه دوم کتاب خیلی لذت بردم. خوندنش رو پیشنهاد میکنم.
کتاب خوبی بود و ارزش خوندن رو داره.البته برای من مقداری تکراری بود ولی همین تکرار هم برام خیلی خوب بود.دوستانی که علاقه به کسب و کار های اینترنتی دارند می توانند از این کتاب استفاده کنند.در کل برای نظر
خیلی خوبه🌹🌹🌹🌹
کتاب از چیزی که فکر میکردم خیلی جذابتر و کاربردیتر بود. طبق امتیاز کتاب فکر میکردم زیاد جذاب نباشه ولی واقعا توقع من از خودش رو برآورده کرد. حق این کتاب ۳ ستاره نیست!! لطفا اگه خوندید و دیدید خوبه