کتاب نت خوانی مایکل پیلوفر + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب نت خوانی

کتاب نت خوانی نوشتهٔ مایکل پیلوفر و هالی دی با ترجمهٔ گلناز نویدان و میلاد عمرانلو را انتشارات آوند دانش منتشر کرده است. این کتاب به آموزش اصول و مبانی نت‌خوانی برای مهارت‌جویان نوازندگی می‌پردازد.

درباره کتاب نت خوانی

«کتاب‌های دامیز» (For Dummies) عنوان مجموعه‌ای است از آثار ساده‌فهم در حوزه‌های گوناگون از روان‌شناسی، فلسفه و علوم طبیعی گرفته تا خودشناسی و کارآفرینی و موفقیت در کسب‌وکار و فناوری. اولین کتاب‌های مجموعهٔ دامیز در اواخر دههٔ بیستم میلادی و با هدف آشناسازی مخاطبان با رایانه و چگونگی استفاده از آن به انتشار رسید؛ سپس به‌دلیل استقبال بسیار مخاطبان، به جوانب دیگر زندگی انسان نیز تعمیم پیدا کرد. حدود ۲۰۰۰ عنوان از آثار این مجم��عه در سراسر جهان ترجمه شده و به انتشار رسیده است. هر یک از کتاب‌های مجموعهٔ یادشده به تشریح حوزه‌ای خاص پرداخته و در گردآوری مطالب آن از به‌روزترین و استانداردترین محتواهای موجود استفاده شده است. کتاب پیش‌ِ رو کوشیده با زبانی ساده و شیوا به بیان اصول و مبانی نت‌خوانی بپردازد و مخاطب را برای یادگیری نوازندگی و دشواری‌های آماده کند.

خواندن کتاب نت خوانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مهارت‌جویان و دانشجویان رشتهٔ موسیقی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

baran
۱۴۰۳/۰۸/۰۴

نمونه ای که برای کتاب گذاشتین اصلا مشخص نمیکنه محتواش چطوریه و در چه سطحیه فقط مقدمه رو داره

IL ragazzo
۱۴۰۳/۰۸/۱۵

یک قسمت از کتاب بود که احساس کردم توضیحات بیشتری میخواد و به دلیل حجم کم کتاب فکر میکنم که به همون توضیحات کم بسنده کردن ، ولی این فقط یه قسمت از کتاب هست و بقیه قسمت ها کامل

- بیشتر