کتاب چند سالته؟
معرفی کتاب چند سالته؟
کتاب چند سالته؟ نوشتهٔ حسین مجاهد است. انتشارات باغ گردو این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب چند سالته؟
کتاب چند سالته؟ که با طراحی گرافیک «مجید دبیری» منتشر شده، داستانی درمورد زمان و گیاهان است.
کتاب چند سالته؟ از سری کتابهای تفکر برای کودکان با موضوع مفهوم زمان منتشر شد. تصاویر این کتاب برای خردسالان و کودکان دوره اول ابتدایی مناسب است. این داستان ها به صورت گروهی در جمعهای کلاسی یا خانوادگی خوانده میشود و پرسشهای پایان کتاب پاسخ داده میشود. تصاویر این کتاب به صورت ترجمهای نیست و بچهها با خیالپردازی و تصور ذهنی، شخصیتها را ترسیم کرده و تواناییهای ذهنی و اجتماعی خود را تقویت میکنند. حسین مجاهد (نویسنده این مجموعه داستان) سالها معلم و همبازی کودکان بوده است. ایشان دارای مدرک سطح چهار حوزه علمیه (دکترای تطبیقی) و همچنین کارشناسی ارشد فیلمنامهنویسی است. وی در جشنوارههای متعدد هنری و ادبی برگزیده شده است.
خواندن کتاب چند سالته؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد میکنیم.
واقعا سوال باحالی بود من چند بار این کتاب رو خواندم و لذت بردم این هفته برای بچه های کلاسم هم میخوام اجرا کنم
من دلم میخواد هفت سالم میشد
این صحبت ها گفتگو های پرتکرار بچه هاست.
عالی بود خیلی برای بچه ها جذاب بود.
؟؟؟
خوب بود
من همه اش دارم به این سوال فکر می کنم که واقعا چند سالمه چند روزمه چند ساعتمه
نظر دخترم: از نظر من این کتاب برای سن ده سال مناسبه و داستانی جالب و پرسوال است
خیلی قشنگ بود خیلی دوستش داشتم غنچه از کجا به کجا رسید و ما رو به فکر فرو برد که عمر هر چیزی چقدره؟
ذهنم مشغول شد. واقعاً سن و سال چه معنایی داره؟