معرفی و دانلود کتاب چقدر تو مهربانی! pdf + خلاصه رایگان

کتاب چقدر تو مهربانی!

۴.۳(از ۶ امتیاز)
مریم زرنشان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چقدر تو مهربانی!

کتاب چقدر تو مهربانی! نوشته مریم زرنشان است. این کتاب شعری کودکانه جذاب با تصاویر دیدنی است. شعر ذهن کودک را پرورش می‌دهد و او را با خود به دنیای دیگری می‌برد، کمک می‌کند خلاقیت کودک تقویت شود و دایره لغاتش بیشتر شود.

شعر کودکانه کتاب چقدر تو مهربانی! درباره گفت‌و‌گوی یک کودک با باد است و همزمان که او را سرگرم می‌کند به کودک کمک می‌کند تاثیر باد و کارآیی آن در طبیعت را بداند و اطرافش را بیشتر و بهتر بشناسد.

خواندن کتاب چقدر تو مهربانی! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چقدر تو مهربانی! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چقدر تو مهربانی!
موضوع:شعر کودک و نوجوان
قیمت کتاب:۳۹۹۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌باز

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۵/۰۲

می فرماد: یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض: هر آنچه در زمین و آسمان است، حمد خدا می گوید. در این اشعار کودکانه، مخلوقات مختلف بابت نعمت های خدا تشکر می کردند،کتاب از نظر وزنی تقریبا بی...بیشتر

maria
۱۴۰۰/۰۲/۲۴

کتاب خوبی برای کودکان هست... به نظرم تصویر سازی خیلی خوبی داره که کودک را جذب میکنه