کتاب شعر خورشید
معرفی کتاب شعر خورشید
کتاب شعر خورشید نوشتهٔ حسین مجاهد است. انتشارات باغ گردو این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب شعر خورشید
کتاب شعر خورشید که با طراحی گرافیک «مجید دبیری» منتشر شده، پیرامون کلمهبازی و بازیهای آموزشی و سرگرمیها نوشته شده است.
کتاب شعر خورشید از سری کتابهای داستان رمزی منتشر شد. تصاویر این کتاب با استفاده از تکنیک «تصویرگری معمایی» با رویکرد تصاویر مستقل از متن آماده شده است. این داستانها به صورت گروهی در جمعهای کلاسی یا خانوادگی خوانده میشود و فعالیتهای پایان کتاب انجام میشود. تصاویر این کتاب در نگاه اول ارتباطی با متن ندارند و باید مستقل از متن فهمیده شوند. این تصاویر در واقع معماهای تصویری هستند. بچهها با کشف معنا و ارتباط آنها ضمن یک فعالیت جذاب گروهی، تواناییهای ذهنی و اجتماعی خود را تقویت میکنند. داستان رمزی مجموعه معماهای به هم پیوسته است که ساعتها بچهها را سرگرم میکند و تواناییهای آنها را به چالش میکشد. حسین مجاهد سال ها معلم و همبازی کودکان بوده است. ایشان دارای مدرک سطح چهار حوزه علمیه (دکترای تطبیقی) و همچنین کارشناسی ارشد فیلمنامهنویسی است. وی در جشنوارههای متعدد هنری و ادبی برگزیده شده است.
خواندن کتاب شعر خورشید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان گروههای سنی «ب» و «ج» پیشنهاد میکنیم.
من دیگه نمیتونم خودم رو نگه دارم. جواب میشه خروس یعنی قوقولی قو قو بچه های کلاس من خیلی از این کتابای معمایی خوش شون اومد. خیلی هم درباره ارتباط تصاویر حرف زدند. توصیه می کنم شما هم امتحان کنید. جواب
خیلی باحال بود و خیلی هم عجیب
چقدر هیجان انگیز. خیلی کم این سبک داستان رو دیدم. حتما قسمت توضیحات رپ ببینید تا گیج نشید مثل من
خیلی داستان عجیب و غریبی بود!
داستانهایی که آدم رو به فکر وامیدارن جذاباند، حتی اگه به نتیجهای نرسیم.
کسی تونست جواب رو پیدا کنه؟ من که گیج شدم
جذاب،خلاقانه و چالش برانگیز تشکر از نویسنده محترم
من رمز رو پیدا کردم ولی معنی دار نشد.
واقعاً معمای قشنگی بود تا الان مثل این رو ندیده بودم. بازم از اینا میذارید؟ ممنون
خیلی باحال بود. من رمز رو پیدا کردم. میشه خروس