تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فیلمباز
معرفی کتاب فیلمباز
کتاب الکترونیکی «فیلمباز» (با زیرعنوانی ندارد) نوشتهٔ «پوریا صالحیتبار» و با ترجمه یا همکاری مترجمی ذکر نشده، توسط نشر روزنهکار منتشر شده است. این اثر در دستهٔ داستانهای فارسی معاصر قرار میگیرد و با نگاهی به زندگی روزمره، روابط دوستانه و علاقه به سینما، روایتی از دغدغهها و خاطرات نسل جوان را ارائه میدهد. «فیلمباز» با زبانی روایی و نامهنگارانه، به ارتباط میان سینما و زندگی شخصیتهایش میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فیلمباز
«فیلمباز» اثری است که در قالب داستانی معاصر و با محوریت نامهنگاری و گفتوگوهای دوستانه، به زندگی چند جوان علاقهمند به سینما میپردازد. فضای داستان در بستر شهری و خانوادگی شکل میگیرد و شخصیتها با دغدغههایی چون مهاجرت، بیکاری، روابط خانوادگی و عاشقانه، و البته عشق به فیلم و موسیقی، روزگار خود را سپری میکنند. روایت کتاب در دورهای نزدیک به زمان حال میگذرد و با ارجاعهای فراوان به فیلمها و کارگردانان مشهور، نوعی پیوند میان زندگی واقعی و جهان سینما برقرار میکند. نویسنده با بهرهگیری از سبک نامهنگاری و مکالمات روزمره، تصویری از نسل جوان و دغدغههایش را به تصویر میکشد. در کنار روایت اصلی، خاطرات، شوخیها و ارجاعات فرهنگی، فضای صمیمی و آشنایی را برای خواننده ایجاد میکند. «فیلمباز» به نوعی بازتابدهندهٔ زیست اجتماعی و فرهنگی طبقه متوسط شهری است که سینما و هنر بخش مهمی از هویت آن را شکل میدهد.
خلاصه کتاب فیلمباز
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «فیلمباز» با نامهنگاری و ایمیلهای میان چند دوست آغاز میشود که یکی از آنها به دلیل آسیب جسمی و روحی، نیاز به مراقبت و دلگرمی دارد. دوستانش برای بهبود حال او، نسخهای از فیلمهای سینمایی تجویز میکنند و سینما را بهعنوان راهی برای درمان و امیدواری معرفی میکنند. روایت با حضور شخصیتهایی چون علی، رضا، فرید و عمو خسرو، در بستر روابط خانوادگی و دوستانه پیش میرود. هرکدام از شخصیتها با مسائل شخصی، دغدغههای شغلی، خاطرات گذشته و روابط عاطفی دستوپنجه نرم میکنند. کافهای با مدیریت عمو خسرو، به محلی برای گردهمایی و گفتوگو بدل میشود و در آن، بحثهایی درباره فیلم، موسیقی، عشق و زندگی جریان دارد. داستان با ارجاع به فیلمها و شخصیتهای سینمایی، خاطرات مشترک و شوخیهای دوستانه، فضای گرم و آشنایی را ایجاد میکند. در کنار روایت اصلی، ماجراهایی چون بیکاری، مهاجرت، مشکلات خانوادگی و دغدغههای عاشقانه، به شکل اپیزودیک و در قالب مکالمات و خاطرات روایت میشوند. پایان داستان باز است و سرنوشت شخصیتها در هالهای از امید و تردید باقی میماند.
چرا باید کتاب فیلمباز را خواند؟
«فیلمباز» با ترکیب روایت داستانی و ارجاعهای سینمایی، تجربهای متفاوت از خواندن یک رمان معاصر را ارائه میدهد. این کتاب برای کسانی که به سینما، موسیقی و فرهنگ عامه علاقه دارند، جذابیت ویژهای دارد و میتواند دریچهای به دنیای روابط دوستانه، خاطرات جمعی و دغدغههای نسل جوان باز کند. روایت نامهنگارانه و گفتوگوهای صمیمی، امکان همذاتپنداری با شخصیتها را فراهم میکند و خواننده را به تماشای زندگی از زاویهای تازه دعوت میکند.
خواندن کتاب فیلمباز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای معاصر فارسی، دوستداران سینما و کسانی که به روایتهای مبتنی بر روابط دوستانه و خانوادگی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغههایی چون مهاجرت، بیکاری یا جستوجوی هویت دارند، میتواند همدلانه و قابل لمس باشد.
بخشی از کتاب فیلمباز
«ایمیل فرید به رضا همونطور که خواسته بودی رفتم و به علی سر زدم. نگرانیت موردی نداشت. فقط مچ پاش رگ به رگ شده. از نظر جسمانی جای هیچگونه نگرانی نیست. اما بعد از این حادثه به لحاظ روحی بههم ريخته. میدانی که علی تماما شور و انرژیه. ولی حالا بدجوری مأیوس و پرخاشگر شده. خواهرش، مریم، از شمال برای پرستاری از او آمده بود اما روز دوم با چشمای پر از اشک برگشت. مدام میگه: مسافرتم با رضا به هم خورد. رضا جان، ميشه بهش مُسکن و از این قرصهای «گور پدر دنیا» داد. ولی ایجاد خوشبینی کار من نیست. فکر میکنم این دیگه هنر خودته که بهترین نسخه رو براش بنویسی. به خانم لبنی سلام برسان. (مارجری داو. داستانی ست نوشتهی توماس آلدریچ (۱۹۰۷ - ۱۸۳۶) که استخوانبندی آن را نامهنگاری تشکیل میدهد.)»