کتاب کشف حکمت اتفاقات
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب کشف حکمت اتفاقات
«کشف حکمت اتفاقات» نوشته رابرت اچ. هوپک(۱۹۵۸-) مشاور خانواده و ازدواج است.
هیچ چیز تصادفی نیست . وقتی شما خواندن این کتاب را به پایان رساندید متوجه میشوید از کنار هیچ رویدادی نباید ساده گذشت.
در پس رویدادهایی که ما آن را ساده میانگاریم و آن را خوب و بد ارزیابی میکنیم و آدمهایی که در زندگی ما ورود میکنند حکمتی عظیم که خارج از تصور ماست نهفته است .
این کتاب، با زبانی کاملا ساده و کاربردی و با داستانهایی واقعی در فضاهای عاشقانه، محیط کار و...به شما میگوید که چگونه به کشف حکمت اتفاقات زندگیتان بپردازید.
زیستن در میان دوران ها
حقیقت تلخژان شینودا بولن
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
۴۴,۴۰۰۴۰%
هیچ رویدادی در زندگی ما تصادفی شکل نمی گیرد.بلکه زنجیره ای از حوادث کوچک ، یک اتفاق بزرگ را در حیات ما رقم میزند. اتفاقات ، آنی و لحظه ای نمی آیند بلکه یک پروسه در عقبه خود دارند. مضافا بر اینکه
کتاب زردی نیست به یکبار خوندنش میارزه ..دانستن اینکه هر اتفاقی دلیلی دارد ...
چقد بده که اینقدر زود در رابطه با عنوان کتاب جبهه گرفته. میشه و به جای اینکه بخونیدش و ببنید چیه نظر میدید. اینکه ادم ها بتونن ارامش رو تو زندگیشون در مواجهه با هر اتفاق بد یا خوبی حفظ
کتاب نیازمند بینیشی است که در سال های ابتدایی سفر قهرمانیدر ما ظاهر نمیشود کتابیست که از جنس یونگ و دیپ سایکولوژی اوست که باید وارد ایگو سلف و ایگو گاد شویم و این تجربه عمیق در سال های میانسالی
واقعا کتاب خوبیه، من برعکس دوستان فک میکنم کتاب خوبی هم هست فقط باید با دقت خوندش مسائل همزمانی اتفاقات توی زندگی من یکی که رخ داده بخاطر همین حرفای کتاب برام جالب بود
سلام وقت بخیر در مورد کتاب باید بگم که به شدت نیازه هرکسی بخونه همزمانی یا حکمت پاسخ بسیاری از سوالات ماست در برخی موارد داستان هایی شبیه به قانون جذب در اون وجود داره یعنی مسائلی که اتفاق میافته
کتابی بود که ارزش یک بار خواندن دارد تا به مفهوم همزمانی به معنای واقعی کلمه در زندگی تمرکز بیشتری داشته باشیم. کلیت کتاب: رویدادهای بیرونی نمایانگر حالتهای درونی ما هستند، همه اتفاقهای زندگی رابطه علت و معلولی ندارد، ما
سلام امکانش نیست فقط کتاب رو مطالعه کنیم بدون اینکه بخریم چون من عضویت گرفتم ولی گویا نمیشه؟
بیشتر جنبه سرگرمی داره این کتاب.
یکی از مزخرف ترین کتابهای عمرم بود.