معرفی و دانلود کتاب روان شناسی اجتماعی pdf + خلاصه رایگان

مقدمه‌ای بسیار کوتاه

۴.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روان شناسی اجتماعی

کتاب روان شناسی اجتماعی؛ مقدمه‌ای بسیار کوتاه نوشتهٔ ریچارد جی. کریسپ و ترجمهٔ محمدرضا نیرو و علی فتحی لقمان است و انتشارات آوند اندیشه آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب روان شناسی اجتماعی

روان‌شناسی اجتماعی دربارهٔ افرادی است که زندگی روزمره ما را پر می‌کنند؛ و اینکه چه‌گونه بر «جهان شخصی» ما تأثیر می‌گذارند، ما را تعریف می‌کنند، و رفتار، باورها، نگرش‌ها و ایدئولوژی ما را شکل می‌دهند. در عصری که ما از ژنوم انسان نقشه‌برداری کرده‌ایم و بیشتر دنیای فیزیکی را کاویده‌ایم، مطالعه رفتار افراد یکی از هیجان‌انگیزترین مرزهای تلاش علمی است. در این مقدمه بسیار کوتاه، ریچارد کریسپ داستان روان‌شناسی اجتماعی، تاریخچه، مفاهیم و نظریه‌های اصلی آن را بیان می‌کند. او با بحث در مورد مطالعات کلاسیکی که این رشته را تعریف کرده‌اند، متفکران کلیدی روان‌شناسی اجتماعی را معرفی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه تاریخچه‌های شخصی‌شان آن‌ها را ترغیب می‌کند تا بفهمند که چه چیزی ما انسان‌ها را به انسان‌های دیگر و جوامعی که در آن زندگی می‌کنیم مرتبط می‌کند. کریسپ که ما را از اولین ایده‌های این رشته تا پیشرفته‌ترین آن‌ها می‌برد، نشان می‌دهد که چگونه روان‌شناسی اجتماعی عمیقاً با زندگی روزمره مرتبط است. از نگرش تا جذابیت، تعصب تا متقاعدسازی، سلامتی تا شادی، روان‌شناسی اجتماعی بینش‌هایی را ارائه می‌دهد که می‌توانند جهان را تغییر دهند و به ما کمک کنند تا با مشکلات تعیین‌کننده قرن بیست‌ویکم مقابله کنیم.

خواندن کتاب روان شناسی اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران رشته‌های جامعه‌شناسی و روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روان شناسی اجتماعی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروان شناسی اجتماعی
انتشاراتانتشارات آوند اندیشه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۵/۳۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه مقدمه‌های بسیار کوتاه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.