تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خانه درختی بهتر
معرفی کتاب خانه درختی بهتر
معرفی کتاب خانه درختی بهتر
کتاب الکترونیکی «خانهٔ درختی بهتر» نوشتهٔ جسیکا اسکات کرین با تصویرگری «چین لنگ» و ترجمهٔ «محبوبه نجفخانی» توسط انتشارات بازی و اندیشه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه دربارهٔ رابطهٔ پدر و پسر و تجربهٔ ساختن یک خانهٔ درختی است که به موضوعاتی مانند همکاری، مقایسه و ارزش وقتگذرانی با خانواده میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خانه درختی بهتر
«خانهٔ درختی بهتر» اثری است که در قالب داستانی کودکانه، به روابط میان پدر و پسر و اهمیت وقتگذرانی مشترک میپردازد. داستان در دورهای معاصر روایت میشود و فضای آن حول محور خانهسازی و بازی در حیاط خانه شکل میگیرد. نویسنده با نگاهی به دغدغههای کودکان دربارهٔ مقایسه و رقابت، داستان را پیش میبرد و از زاویهٔ دید کودک، احساسات و خواستههای او را به تصویر میکشد. تصویرگریهای «چین لنگ» نیز فضای گرم و صمیمی داستان را تقویت میکند. این کتاب علاوه بر روایت داستانی ساده، به والدین یادآوری میکند که کیفیت زمان سپریشده با فرزندان، ارزشمندتر از امکانات مادی است. در انتهای کتاب، بخشی به گفتوگو با پدرها اختصاص یافته که بر اهمیت حضور فعال والدین در کنار فرزندان تأکید دارد.
خلاصه کتاب خانه درختی بهتر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با اسبابکشی «راسل» و پدرش به خانهای جدید آغاز میشود؛ خانهای که در حیاط پشتی آن یک درخت افرا با شاخههای محکم وجود دارد. راسل از پدرش میخواهد تا با هم یک خانهٔ درختی بسازند. پدر با وجود تردیدهایش، همراه راسل میشود و با همکاری هم، خانهٔ درختی را قدمبهقدم میسازند. راسل نقشه میکشد و پدر وسایل لازم را تهیه میکند. ساخت خانه زمان میبرد و هر مرحله با مشارکت و گفتوگو پیش میرود. پس از اتمام خانه، راسل و پدرش شب را در آن میگذرانند و از سادگی و صمیمیت لحظهها لذت میبرند. اما صبح روز بعد، راسل متوجه میشود که در حیاط پشتی خانهٔ همسایه، کارگران حرفهای مشغول ساخت یک خانهٔ درختی بزرگتر و مجهزتر برای پسری به نام «وارن» هستند. راسل با وارن آشنا میشود و خانهٔ درختی او را میبیند که امکانات بیشتری دارد. با این حال، در پایان داستان، راسل درمییابد که ارزش خانهٔ درختیاش در لحظاتی است که با پدرش سپری کرده و نه در امکانات یا ظاهر آن.
چرا باید کتاب خانه درختی بهتر را خواند؟
این کتاب با زبانی کودکانه و داستانی ملموس، به موضوعاتی مانند مقایسه، رقابت و ارزش روابط خانوادگی میپردازد. روایت داستان از زاویهٔ دید کودک، به خواننده کمک میکند تا احساسات و دغدغههای کودکان را بهتر درک کند. همچنین، کتاب به والدین یادآوری میکند که حضور و همراهی آنها برای فرزندان اهمیت زیادی دارد و کیفیت زمان مشترک، از امکانات مادی مهمتر است. تصویرگریهای جذاب نیز فضای داستان را برای کودکان دلپذیرتر میکند.
خواندن کتاب خانه درختی بهتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و والدینی که به دنبال تقویت رابطه با فرزندان خود هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که با موضوعاتی مانند مقایسه، رقابت یا ارزش وقتگذرانی خانوادگی درگیرند، میتواند مفید باشد.
بخشی از کتاب خانه درختی بهتر
«راسل و بابایش به خانهٔ جدیدی اسبابکشی کرده بودند. خانهٔ جدید بهتر از خانهٔ قبلیشان بود. چون توی حیاط پشتیاش درخت افرای خیلی بزرگی داشت. درخت شاخههای محکم و عالی و تنهٔ پهن داشت. حتی بابای راسل هم نمیتوانست دستهایش را دور تنهٔ درخت حلقه کند. راسل به بابایش گفت: «بیا با هم روی این درخت یک خانهٔ درختی بسازیم.» بابا گفت: «من از ساختمانسازی زیاد سر در نمیآورم.» بعد سرش را بلند کرد و نگاهی به شاخههای بالایی درخت انداخت و دوباره گفت: «یا از ساختن خانهٔ درختی.» راسل گفت: «خودم نقشهاش را میکشم.» و نقشهاش را کشید. بابا جایی را روی نقشه نشان داد و از راسل پرسید: «این کجای خانه است؟» - این چی؟ - این سرسرهٔ فرار است. - و این یکی؟ سطلی است که کیسهٔ خواب و دوربین و کتاب دانستنی پرندگانم را تویش بگذارم و بکشمش بالا. بابا گفت: «پس بیا برویم فروشگاه تا تخته و وسایلی را که لازم داریم بخریم.»