کتاب قلعه درختی
معرفی کتاب قلعه درختی
کتاب قلعه درختی نوشته جسیکا اسکات کرین و ترجمه فرزین سوری است. کتاب قلعه درختی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب قلعه درختی
داستان درباره پسربچهای به اسم راسل است که تصمیم دارد در حیاط خانه جدیدیشان که یک درخت تنومند دارد، یک خانه درختی بسازد. او فکرش را به پدرش میگوید و قرار میشود آنها باهم ساختن خانه را شروع کنند. خانه تمام میشود اما دقیقا آن چیزی نیست که نقشهاش را کشیده بودند. راسل راضی است و خیلی هم خوشحال تا این که یک روز از پنجره خانه درختی میبیند که در حیاط خانه همسایه کارگران یک خانه درختی خیلی خیلی زیباتر و مجهزتر از مال آنها ساختهاند....
این کتاب با داستان ساده و زیبایش به کودکان میآموزد که همیشه و همهجا قدر داشتههای خود و مهر و محبتی را که میان آنها و اعضای خانوادشان جریان دارد، بدانند و هیچوقت حسرت دارایی دیگران را نخورند.
خواندن کتاب قلعه درختی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
داستان ساده ای دارد اما صفحه پایانی اوج زیبایی داستان است و برای گفتگو با کودک درباره علاقه او و پدرش بهم عالی است.
"همیشه خانه های درختی بهتر، پیدا می شوند"مفهوم کتاب این بود که تفاوت بین رزق، توان و داشته های آدم ها رو بفهمیم، به چیزی که داریم راضی باشیم و فقط به چیزهایی که بقیه بهترشو دارن، فکر نکنیم. این
این پسر بچه داستان زندگیش مثل منه😮
خیلی خوبه و با خوندنش خیلی حس خوبی به ادم میده ! کتاب خیلی جالبیه توصیه میکنم بخرید !
کتابی عالی و سرشار از مفهوم کتاب کودک خوب کتابیه که بزرگ و کوچیک نداشته باشه و کودک درون ما رو به تکاپو بندازه .بخونیدش و لذت ببرید .
کتاب خوبی است مفید است! ممنون از طاقچه که هرجا میروی در آنجا کتاب های بد و خوب است ممنون از نویسنده ها
یه کتاب ساده برای کمک به بچه ها برای رو خوانی
زیبایی ها زیبایی است و زیبایی ها باهم فرق می کند همه چیز زیبا هست
عالی بود و بسیار آموزنده...
۱۲۸. ولی هیچ بابای بهتری پیدا نمی شود. عالی بود.