کتاب مدیریت بازاریابی
معرفی کتاب مدیریت بازاریابی
کتاب مدیریت بازاریابی نوشتۀ ابوذر مختاری در انتشارات نسل روشن به چاپ رسیده است. این کتاب در حوزۀ مدیریت کسبوکار قرار دارد و دربارۀ فرایند بازاریابی از زمان تحلیل بازار و مشتری تا ارائۀ محصول است و به موضوع برند، تبلیغات و برنامهریزیهای استراتژیک در این حوزه میپردازد.
درباره کتاب مدیریت بازاریابی
بازاریابی فرایندی مدیریتی است که در آن افراد با تولید و مبادلۀ کالا نیازها و خواستههای خود را تأمین میکنند. بازاریابی نقطۀ آغاز هر کسبوکاری است و محور آن را مشتری تشکیل میدهد. اما فرایند آن پیش از آنکه مشتری وارد چرخه شود آغاز میشود نه زمانی که محصول آمادۀ فروش است؛ زیرا بازاریابی فرایند مشتاق کردن مشتری برای خرید محصول یا خدمات است؛ بنابراین این فرایند با تحقیقات در بازار و تحلیل رفتار مشتریان آغاز میشود تا شناخت بهتری از خواستهها و نیازها شکل بگیرد و در نهایت مشتری وفادار بماند و بازار ادامه داشته باشد.
این چرخه و فرایند از دیرباز در مبادلات وجود داشته و با پیشرفت تجارت، بازاریابی یا مارکتینگ نیز کاملتر شده تا جایی که تبدیل به علم شده است. این علم دو بار در طول تاریخ دستخوش تحولات پایهای شد: یک بار در جریان انقلاب صنعتی و دیگر بار در زمان ظهور فناوری اطلاعات که حاصل دومی شکلگیری مفهومی جدید به نام دیجیتال مارکتینگ بود.
کتاب مدیریت بازاریابی در ۴ فصل تدوین شده است و عنوان فصلهای آن عبارتاند از:
فصل اول: بازاریابی
فصل دوم: نام و مارک تجاری (برند)
فصل سوم: تبلیغات
فصل چهارم: استراتژیهای بازاریابی و برنامهریزیهای استراتژیک در بازاریابی
خواندن کتاب مدیریت بازاریابی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به همۀ دوستداران کتابهای مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدیریت بازاریابی
«انواع الگوبرداری
۱- تقلید محض: هر چه دیگری تولید کرده شما نیز همان را بدون هیچ تغییری تولید میکنید.
۲- تقلید نسبی: کلیت را تقلید میکنید ولی یک سری تغییرات را در بسته بندی و... انجام میدهید.
۳- تقلید وفق دهنده: استراتژی وفق دهنده در بازار زمانی است که الگو برداری میکنید و بهبودش میدهید و کالا یا خدماتی ارائه میدهید که کاملاً متفاوت و به مراتب بهتر از کالای قبلی است. در این حالت حتی اگر تولید کننده اول ثبت اختراع هم کرده باشد نمیتواند اعتراض کند.
امروزه نمیتوان هیچ محصولی را انحصاری کرد بلکه باید به خاطر رقبا شکرگذار بود. چرا که آنها هستند که باعث افزایش کیفیت و توسعه در سایر جنبهها میشوند و همین رقابت است که موجب بالا رفتن سرعت تغییرات و پیشرفت تکنولوژی میشود.
در مسائل فنی میشود خیلی راحت شبیه به هم شد ولی در حوزه ارتباطات نمیتوان خیلی راحت شبیه سازی کرد.»
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۹۹ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۹۹ صفحه