دانلود و خرید کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید سعید مدیحی
تصویر جلد کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید

کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید

نویسنده:سعید مدیحی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید

کتاب «گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید» نوشتۀ سعید مدیحی است و انتشارات نمای علم آن را منتشر کرده است. 

درباره کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید

فرقی نمی‌کند که خودمان تولیدکنندۀ یک محصول خاص باشیم یا مصرف‌کننده، بارها برایمان پیش‌آمده است که صرف دیدن نام یک برند بر روی یک محصول باعث شده است تا با خیال راحت خرید کنیم. امروزه سرمایۀ اصلی بسیاری از کسب‌وکارها، برند آن‌هاست. برند هر شرکتی از اهمیت زیادی برخوردار است و فقط از عناصری مانند لوگو یا رنگ تشکیل نشده است. برند هر کسب‌و‌کاری درواقع هویت آن است. به همین دلیل ایجاد و حفظ جایگاه مناسب آن در ذهن مشتریان یکی از اهداف مهم بازاریان است چون مشتریان برند را می‌خرند نه کالا را. بااین‌حال بسیاری از مدیران هنوز این واقعیت را نادیده می‌گیرند. نویسندۀ کتاب «گرایش مصرف‌کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید» به اهمیت برند و نام تجاری در شرکت‌ها پرداخته است و تصمیم مشتری برای خرید یک محصول براساس ارزش برند را توضیح می‌دهد.

سعید مدیحی در کتاب «گرایش مصرف‌کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان‌های عصر جدید» با یک رویکرد علمی راهکارهایی ارائه می‌دهد تا کسب‌وکارها با تمرکز بر اهمیت برندمحوری توسعه پیدا کنند. فصل اول کتاب گرایش به محصول خاص تمایل به برندمحوری را توضیح می‌دهد و خواننده را با معنا و مفهوم برند تجاری، ‌ارزش برند و تحریک احساسات توسط برند آشنا می‌کند. در فصل دوم بر نقش مؤثر تبلیغات تأکید می‌شود و انواع روش‌های تبلیغ را به خواننده آموزش می‌دهد. فصل سوم به بحث دربارۀ رقابت در دنیای تحولات می‌پردازد و از مزیت رقابتی، ‌شدت رقابت، رقیب محوری و پویایی‌های رقابتی می‌گوید. فصل چهارم تمرکز بر قصد خرید مشتریان، نقش برند در وفاداری مشتریان و رضایت مشتری است و درنهایت فصل پنجم مربوط به نگرش به برند در بازارهای رقابتی است. 

خواندن کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های حوزه‌‌های مارکتینگ،‌ برندینگ و تبلیغات پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب گرایش مصرف کننده به محصولی خاص، مزیت رقابتی سازمان های عصر جدید

«برند تجاری عبارت است از یک نام، واژه، علامت و خدمات و طرح و یا ترکیبی از آن‌ها که براي شناسایی کالاها و خدمات یک فروشنده مورداستفاده قرار می‌گیرد و باعث متفاوت نمودن آن‌ها از کالاها و خدمات رقبا می‌شود. یک برند تجاری باعث می‌شود تصویر یکپارچه‌ای از شرکت در اذهان تداعی می‌شود و در اثر استفاده از این برند تجاری برای کالاهای دیگر شرکت، کارایی بالا رفته و هزینه‌های ممکن کاهش یابد. هدف، شناسایی کالا و خدمات از یک فروشنده یا گروهی از فروشندگان و تفکیک نمودن آن‌ها از یکدیگر در رقابت‌های اقتصادی می‌باشد. از لحاظ فنی، برند، یک نام، لوگو، یا سمبل جدید برای محصول است. دیوید آکر برند تجاری را سمبلی می‌داند که با تعداد زیادی دارایی و تعهد ذهنی خورده است و پیوند خورده است و هدف آن شناسایی و تمایز محصولات است. رونی بیان می‌کند که برند یک عبارت، علامت، سمبل یا ترکیبی از این‌هاست که به‌منظور شناسایی کالاها و خدمات یک فروشنده یا گروهی از آنان از محصولات رقبا مورداستفاده قرار است. بوز-آلن و همیلتون برند تجاری را، راه میان‌بری برای برقراری ارتباط با بازار به‌وسیله داده‌ها می‌دانند. لسلی دی چرناتونی پروفسور بازاریابی مدرسه بازرگانی بریتانیا می‌گوید: برند تجاری عبارت است از مشارکت فعال در هر گونه ارتباطی که این ارتباط چه میان مشتری و برند تجاری، کارمند و کارمند، کارمند و مشتری یا کارمند و دیگر ذی‌نفعان به وجود می‌آید»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان