کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک (جلد اول)
معرفی کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک (جلد اول)
کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسبوکارهای خانگی و کوچک (جلد اول) نوشتۀ عباس فرخنژاد در انتشارات نمای علم به چاپ رسیده است. این کتاب موضوع کسبوکارهای خانگی را بررسی میکند و بر لزوم برنامههایی بهمنظور پشتیبانی و توسعۀ این کسبوکارها با محوریت سیاستگذاران تأکید میکند.
درباره کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک (جلد اول)
در سالهای اخیر، سازمانها و محلهای کسبوکار انعطافپذیرتر شدهاند و مرزهای میان خانه و محل کار کمرنگ شده است. بر همین اساس، تعداد کسانی که بهطور مستقل و برای خود کار میکنند بهویژه در مشاغل خانگی رشد فزاینده داشته است. کسبوکار خانگی موضوع جدیدی نیست؛ اما در نتیجۀ تحولات در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی به آن توجه بیشتری شده است. کسبوکار خانگی، یکی از راهکارهای مناسب برای توسعۀ اشتغال کوچک و متوسط بهویژه برای زنان و کسانی است که مهارت کافی دارند؛ اما بهعلت وضعیت نامناسب بازار کار، جذب نشدهاند.
کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسبوکارهای خانگی و کوچک (جلد اول) میگوید اینگونه مشاغل اگر بهدرستی پشتیبانی نشوند نهتنها افراد را به خوداشتغالی نمیرساند که اثرات منفی نیز دارد؛ بنابراین لازم است بهمنظور پشتیبانی و نیز توسعۀ کسبوکارهای خانگی، برنامههایی با اهداف و چشمانداز مناسب اجرا شوند. کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک (جلد اول)، مخاطب موضوع برنامهریزی و پشتیانی را سیاستگذاران میداند؛ زیرا در کسبوکارهای خانگی، هم سرمایهگذاری صورت میگیرد و هم کارافرینی که بخشی از اقتصاد و جامعه محسوب میشود؛ بههمین دلیل، این موضوع توجه سیاستمداران را میطلبد.
خواندن کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به همۀ دوستداران کتابهای مرتبط با کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تشریح عوامل تأثیرگذار بر توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک (جلد اول)
«کارآفرینی و توسعه کسبوکار بخش اساسی از یک اقتصاد و جامعه محسوب شده و منبعی مهم برای توسعهی اقتصادی کشورها میباشد. از آنجایی که کارآفرینی و توسعه کسبوکار ارزشهای اجتماعی و شخصی را به دنبال دارد، توجه سیاستمداران و نیز محققان حوزهها و رشتههای مختلف را به خود معطوف ساخته است. شین و ونکاتارامن بیان میکنند که اینکه چرا، چه زمانی و چه وقت برخی از افراد به خوبی میتوانند فرصتهای کسبوکار را شناسایی نموده و آن را راهاندازی نمایند و متعاقباً تصمیمات صحیح را در طی فرآیند کارافرینانه اتخاذ نمایند، به سه فعالیت عمده بر میگردد: کشف، ارزیابی و بهرهبرداری از فرصتهای کسبوکار. یکی از عوامل مهم در شناسایی، ارزیابی و بهرهبرداری از فرصتها، شبکهسازی و عوامل اجتماعی مؤثر در ان میباشد. شبکههای اجتماعی نه تنها در شناسایی فرصتها مؤثرند؛ بلکه در جمعآوری منابع، تخصیص و توسعه موفق و همچنین اداره بنگاه پس از تأسیس نیز حائز اهمیت است. در واقع فرآیند توسعه و ارتقاء کسبوکار متأثر از عوامل گوناگونی میباشد که سرمایهگذاری داخلی یکی از آنهاست. سرمایهگذاری داخلی میتواند به عنوان یک ظرفیت اجتماعی فرض شود که دارای پیامدهای مثبت اجتماعی و اقتصادی است و میتواند باعث تقویت دیگر هنجارهای مثبت شود. این سرمایه به عنوان جزء متمایز از سرمایههای انسانی و فیزیکی، محور اصلی ارتباط در کسبوکار میباشد.»
حجم
۹۴۳٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۲ صفحه
حجم
۹۴۳٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۲ صفحه