کتاب کتاب کار و راهنمای معلم درس پژوهی در حوزه تربیت بدنی
معرفی کتاب کتاب کار و راهنمای معلم درس پژوهی در حوزه تربیت بدنی
کتاب «راهنمای عملی درس پژوهی» نوشتۀ سیدحسین موسوی، الهام نادری صفا و فاطمه برخورداری است و انتشارات نورالمصطفی آن را منتشر کرده است. کتاب راهنمای علمی درسپژوهی راهنمای خوبی برای درسپژوهی در درس تربیتبدنی دورۀ ابتدایی است.
درباره کتاب راهنمای عملی درس پژوهی
ابتدا تصور بر این بود که درسپژوهی باید بر آموزش ریاضیات متمرکز باشد اما تحقیقات نشان دادند که درسپژوهی نقش مهمی در پیشرفتهای آیندۀ همۀ درسها دارد. کتاب راهنمای عملی درسپژوهی تربیتبدنی میتواند در کار معلمان و آموزگاران پایه تحول ایجاد کند. درسپژوهی به آنها کمک میکند تا دانش محتوایی لازم را کسب کنند، تسلط لازم را برای طراحی درسهای تربیتبدنی به دست بیاورند،انتظارات یادگیری این حوزه را بهخوبی شناسایی کنند، روشهای ارزشیابی مؤثر آن را یاد بگیرند و در نهایت با دید مثبت و اعتمادبهنفس به آموزش درس تربیتبدنی بپردازند.
این کتاب علاوه بر اینکه راهنمای مناسبی برای درسپژوهی در تربیتبدنی دورۀ ابتدایی است، میتواند در همۀ دورههای تحصیلی مورداستفاده قرار بگیرد. انجام درسپژوهی فضا و زمان لازم برای معلمان فراهم میکند تا بتوانند در فرایند یادگیری حرفهای مشارکت و تفکر و عملکردشان را در حوزۀ تربیتبدنی متحول کنند. آنها همچنین با استفاده از این روشها میتوانند کیفیت یادگیری دانشآموزان را بالا ببرند.
کتاب راهنمای عملی درسپژوهی ویژۀ معلمان تربیتبدنی و آموزگاران پایه ۷ فصل دارد. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: فصل اول: «تعالی حیات در بستر تربیتبدنی»، «فصل دوم: رشد حرفهای معلمان»، «فصل سوم: معرفی درسپژوهی»، «فصل چهارم: مقدمات درسپژوهی»، «فصل پنجم: فرایند درسپژوهی»، «فصل ششم: نمونه تجربیات درسپژوهی»، «فصل هفتم: کتاب کار برای انجام درسپژوهی».
خواندن کتاب راهنمای عملی درس پژوهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به درس تربیتبدنی ومعلمان و آموزگاران این حوزه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای عملی درس پژوهی
«هر حوزۀ تربیت و یادگیری اهداف اختصاصی خود را دارد. با این اوصاف شاید در نگاه اول امکانی برای مقایسه و تعیین اهمیت دروس وجود نداشته باشد و طرح این سؤال که کدام درس مدرسه از همه مهمتر است؟ از اساس سؤال غلطی باشد. هر حوزۀ یادگیری مثل تربیتبدنی، اهداف خاصی دارد که قابلپیگیری در سایر دروس نیست و بنابراین هیچ درسی را نمیتوان با درس دیگر مقایسه کرد. اما آیا دروس مختلف علاوه بر اهداف اختصاصی خود، هدف مشترکی را هم در تعلیموتربیت دنبال میکنند؟ اگر جواب بله باشد میتوان گفت این هدف مشترک میتواند ملاک منصفانهای برای مقایسۀ دروس باشد؛ بنابراین درسهای مختلف درعینحال که بهخاطر اهداف اختصاصی خود هریک ارزشها و جایگاه خاص خود را دارند اما در این میان دروسی که ظرفیتهای بیشتری برای تحقق هدف مشترک تعلیموتربیت دارند، ارزش بیشتری خواهند داشت.»
حجم
۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۱۴ صفحه
حجم
۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۱۴ صفحه