کتاب یادگیری و عملکرد حرکتی؛ رویکرد یادگیری مسئله مدار
معرفی کتاب یادگیری و عملکرد حرکتی؛ رویکرد یادگیری مسئله مدار
کتاب یادگیری و عملکرد حرکتی؛ رویکرد یادگیری مسئله مدار نوشته ریچارد ای. اشمیت و کریگ ای. ریسبرگ با ترجمهٔ مهدی نمازیزاده و سیدمحمدکاظم واعظ موسوی یکی از کتابهای انتشارات سمت است که برای دانشجویان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی منتشر شده است.
سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها با نام اختصاری سمت سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتابهای دانشگاهی میپردازد.
این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف تأسیس این سازمان تألیف کتابهای درسی دانشگاهی متناسب با ارزشهای ایرانی و اسلامی در رشتههای علوم انسانی دانشگاهها بودهاست.
انتشارات سمت علاوه بر فعالیت در حوزه های پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایشهایی با موضوع کتاب درسی و نشستهای پژوهشی معطوف به اهداف و اولویتهای خود نیز فعال است.
انتشارات سمت تا بهحال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلییون نسخه منتشر کرده است.
خواندن کتاب یادگیری و عملکرد حرکتی؛ رویکرد یادگیری مسئله مدار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی پیشنهاد میکنیم.
سلام لطفا رو پی دی اف این کتاب تخفیف بدید واقعا هزینه خریدشو ندارم امتحانم ندارم فقطم ۶ فصلشو میخوام خواهش میکنم
واقعا خیلی گرونه نسخهی الکترونیکی ارزش خرید دیگه ندارن این مدل نسخهها