معرفی کتاب مدیریت ریسک
«مدیریت ریسک» نوشته اندرو هُلمز(-۱۹۶۵) است و به موضوع مدیریت ریسک و نقش آن در مدیریت بنگاهها میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
از بسیاری جهات، همگی ما در زندگی روزمره با سطح مشخصی از ریسک سر و کار داریم. روی هم رفته، قدم زدن کنار جاده، ریسک خاص خود را به همراه دارد. اما اگر کاری نکنیم که ما را از زندگی عادی روزمره جدا کند (مثلا از هواپیما بیرون پریدن) ، میخواهیم ریسک را عادی جلوه دهیم و اغلب به آن چندان فکر نمیکنیم. در سطح فردی، اگر ریسکی را بپذیریم و نتوانیم آن را درست مدیریت کنیم، آسیب ناشی از آن تنها متوجه خود و نهایتا خانوادهمان میشود.
مدیریت ریسک در سازمان، به دو دلیل به سادگی مدیریت ریسک فردی نیست. اول، چون تأثیرات مدیریت ضعیف ریسک میتواند تأثیرات بسیاری بر ما در حسابها، نظیر آنچه که مربوط به سهامداران، کارمندان و اقتصاد محلی و ملی است، داشته باشد. دوم، به این دلیل که ماهیت ریسک در سازمان از ماهیت ریسک فردی که شخص خود مدیریت آن را بر عهده دارد، بسیار پیچیدهتر است.
مدیریت ریسک مهارتی لازم در تمام شرکتهای مدرن است و آن دسته از سازمانهایی که ریسکهای خود را بهخوبی مدیریت میکنند، پاداش و منفعت بیشتری هم دریافت خواهند کرد. برای مثال، تسکو، شرکت خردهفروشی مواد غذایی انگلیسی، همیشه در بازار رقابت موفق بوده است، چون با داشتن ابتکاراتی مانند کارت وفاداری مشتری و خواربارفروشی اینترنتی، توانسته خود را در بازار در صدر نگه دارد. برتری در بازار، فرصتهای ابتکاری بیشتری ایجاد میکند، اما مستلزم مدیریت ریسک هوشیارانه نیز هست. اقدام سریع تسکو به راهاندازی فروشگاه اینترنتی، چندان خالی از مشکل نبود، چون در ابتدای کار فناوریاش به اندازه لازم کارآمد نبود. اگرچه با پیشرفت روزافزون، فروشگاه اینترنتی تسکو روز به روز قدرتمندتر شده و به سطح مطلوب بازار دست یافته است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مدیریت ریسک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مدیریت ریسک |
تأمین مالی شرکتهامورتن هلبک
منافع سهامدارتونی گروندی
اقتصاد رفتارییداله دادگر
استراتژی کسبوکارجرمی کوردی
توسعه صنعتی ایران، از فرش به عرش![]()
روح الله فیض اللهی
فلسفه حسابرسیرابرت ماوتز