معرفی و دانلود کتاب علم تمرین در کشتی pdf + خلاصه رایگان

بهمن میرزایی
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب علم تمرین در کشتی

«علم تمرین در کشتی» نوشته دکتر بهمن میرزایی، عضو کمیته فنی و ملی فدراسیون جهانی کشتی است. در کتاب حاضر ﻣﺠﻤﻮﻋﻪایﺟﺎﻣﻊ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺒﯽ در ارﺗﺒﺎط ﺑـﺎ اﻟﮕﻮﻫـﺎی ﺗﻤﺮﯾﻨـی ﺷـﺒﯿﻪ‌ ﺳـﺎزی ﺷـﺪه با ﺗﮑﻨﯿﮑﻬﺎیﮐﺸﺘﯽ، و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﮐﻨﺘﺮل وزن اراﺋﻪ نموده است. این کتاب مشتمل بر سه بخش است.در ﻓﺼـﻞ اول، ﺿـﻤﻦ ﻣﻌﺮﻓـﯽ ﺳﯿﺴـﺘﻤﻬﺎی اﻧﺮژی و اﺻﻮل دﻫﮕﺎﻧﻪ ﺗﻤﺮﯾﻦ در ﮐﺸﺘﯽ، اﺻﻮل و روﺷﻬﺎی اﺟﺮای اﻧﻮاع ﺗﻤـﺮﯾﻦ ﺑـﺎ وزﻧـﻪ، ﺗﻤﺮﯾﻨﻬﺎی اﺳﺘﻘﺎﻣﺘﯽ، ﺗﻤﺮﯾﻨﻬﺎی داﯾﺮهای ﺑـﺎ کش ، ﺗﻤﺮﯾﻨﻬـﺎی ﭘﻼﯾﻮﻣﺘﺮﯾـﮏ و ...در ﻣﺮاﺣـﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻣﺎدهﺳﺎزی ﮐﺸﺘﯽﮔﯿﺮان ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد. ﻓﺼﻞ دوم ﮐﺘﺎب ﺑـﻪ ﻣﻌﺮﻓـﯽ آزﻣﻮﻧﻬـﺎی آﻣﺎدﮔﯽ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر ﺳﻨﺠﺶ و ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽﻫﺎی ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﮐﺸﺘﯽﮔﯿـﺮان ﭘﺮداﺧﺘـﻪ و ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻮرم ﻣﻮﺟﻮد در ﮐﺸﻮر در زﻣﯿﻨﻪ ﮐﺸﺘﯽ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ، ﺑﺮای ﮐﺸﺘﯽﮔﯿﺮان ﻣﻠـﯽ در رده ﺟﻮاﻧﺎن و ﺑﺰرﮔﺴﺎﻻن آزاد و ﻓﺮﻧﮕﯽ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳـﺖ.در ﻓﺼﻞ ﺳـﻮم به کنترلﮐﺎﻫﺶ وزن و روﺷﻬﺎی ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ و ﻏﯿﺮﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ راﯾﺞ در ﻣﯿﺎن ﮐﺸﺘﯽﮔﯿﺮان ﭘﺮداﺧﺘـﻪ ﺷـﺪه اﺳﺖ .

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب علم تمرین در کشتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:علم تمرین در کشتی
حجم فایل کتاب:۱۱.۲۲ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۰۲۱۵۶۷۸
تعداد صفحه‌ها:۱۴۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۵۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
سیر تغییر و تحول در فرهنگ اعراب خوزستان
نسرین باوی
بررسی حقوق شهروندی کار
زهره شکیبا
به دنیای هوش مصنوعی خوش آمدید
ماتیو دوگال
المختصر من دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی علی مذهب اهل البیت (ع)
باقر ایروانی
اسمبل و ارتقادهنده‌ی کامپیوترهای شخصی (براساس استاندارد آموزش فنی و حرفه‌ای کشور)
سالار دل‌انگیزان
اخلاق آب
دیوید گرونفلد
درمان افسردگی و پرخاشگری با خنده
داود معینان
اگر پاهای شما شبیه پاهای حیوانات بود!؟
ساندرا مارکل
اصول اخلاقیات (خلاصه کتاب)
جان سی. مکسول
کوچ شامار
فرهاد ح گوران
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ امانوئل لویناس
بتینا برگو
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد شصت و چهارم)
گروه مولفان
نکاتی کلیدی درباره خودکشی و رفتارهای خودآسیب رسان در کودکان و نوجوانان
محمدعلی جعفری
دلم گنجشک شده بود
مرضیه رشیدپور (کیمیا)
تاویل واژگانی قرآن کریم (تحلیل معناشناسی)
حسین حامد الصالح
روش های ممنوعه کنترل ذهن