کتاب علم تمرین در کشتی
بهمن میرزاییانتشارات:
به نشر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب علم تمرین در کشتی
«علم تمرین در کشتی» نوشته دکتر بهمن میرزایی، عضو کمیته فنی و ملی فدراسیون جهانی کشتی است.
در کتاب حاضر ﻣﺠﻤﻮﻋﻪایﺟﺎﻣﻊ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺒﯽ در ارﺗﺒﺎط ﺑـﺎ اﻟﮕﻮﻫـﺎی ﺗﻤﺮﯾﻨـی ﺷـﺒﯿﻪ ﺳـﺎزی ﺷـﺪه با ﺗﮑﻨﯿﮑﻬﺎیﮐﺸﺘﯽ، و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﮐﻨﺘﺮل وزن اراﺋﻪ نموده است.
این کتاب مشتمل بر سه بخش است.در ﻓﺼـﻞ اول، ﺿـﻤﻦ ﻣﻌﺮﻓـﯽ ﺳﯿﺴـﺘﻤﻬﺎی اﻧﺮژی و اﺻﻮل دﻫﮕﺎﻧﻪ ﺗﻤﺮﯾﻦ در ﮐﺸﺘﯽ، اﺻﻮل و روﺷﻬﺎی اﺟﺮای اﻧﻮاع ﺗﻤـﺮﯾﻦ ﺑـﺎ وزﻧـﻪ، ﺗﻤﺮﯾﻨﻬﺎی اﺳﺘﻘﺎﻣﺘﯽ، ﺗﻤﺮﯾﻨﻬﺎی داﯾﺮهای ﺑـﺎ کش ، ﺗﻤﺮﯾﻨﻬـﺎی ﭘﻼﯾﻮﻣﺘﺮﯾـﮏ و ...در ﻣﺮاﺣـﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻣﺎدهﺳﺎزی ﮐﺸﺘﯽﮔﯿﺮان ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد.
ﻓﺼﻞ دوم ﮐﺘﺎب ﺑـﻪ ﻣﻌﺮﻓـﯽ آزﻣﻮﻧﻬـﺎی آﻣﺎدﮔﯽ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر ﺳﻨﺠﺶ و ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽﻫﺎی ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﮐﺸﺘﯽﮔﯿـﺮان ﭘﺮداﺧﺘـﻪ و ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻮرم ﻣﻮﺟﻮد در ﮐﺸﻮر در زﻣﯿﻨﻪ ﮐﺸﺘﯽ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ، ﺑﺮای ﮐﺸﺘﯽﮔﯿﺮان ﻣﻠـﯽ در رده ﺟﻮاﻧﺎن و ﺑﺰرﮔﺴﺎﻻن آزاد و ﻓﺮﻧﮕﯽ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳـﺖ.در ﻓﺼﻞ ﺳـﻮم به کنترلﮐﺎﻫﺶ وزن و روﺷﻬﺎی ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ و ﻏﯿﺮﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ راﯾﺞ در ﻣﯿﺎن ﮐﺸﺘﯽﮔﯿﺮان ﭘﺮداﺧﺘـﻪ ﺷـﺪه اﺳﺖ .
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب علم تمرین در کشتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | علم تمرین در کشتی |
| حجم فایل کتاب: | ۱۱.۲۲ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۰۲۱۵۶۷۸ |
| تعداد صفحهها: | ۱۴۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۱۵۰۰ تومان |
سیر تغییر و تحول در فرهنگ اعراب خوزستان![]()
نسرین باوی
بررسی حقوق شهروندی کارزهره شکیبا
به دنیای هوش مصنوعی خوش آمدیدماتیو دوگال
المختصر من دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی علی مذهب اهل البیت (ع)باقر ایروانی
اسمبل و ارتقادهندهی کامپیوترهای شخصی (براساس استاندارد آموزش فنی و حرفهای کشور)سالار دلانگیزان
اخلاق آبدیوید گرونفلد
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ امانوئل لویناسبتینا برگو
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد شصت و چهارم)گروه مولفان
صراحتنامهامیرعباس تقیپور
چطور مردم رو به خودمون جذب کنیممارک رکلاو
نکاتی کلیدی درباره خودکشی و رفتارهای خودآسیب رسان در کودکان و نوجوانانمحمدعلی جعفری
دلم گنجشک شده بودمرضیه رشیدپور (کیمیا)
تاویل واژگانی قرآن کریم (تحلیل معناشناسی)حسین حامد الصالح
روش های ممنوعه کنترل ذهندانیل اسمیت