کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس
معرفی کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس
چاپ دوم کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس نوشتهٔ حمیدرضا رضوانی اول است. نشر آرسس این مجموعه داستان کوتاه ایرانی را روانهٔ بازار کرده است. این داستانها شما را با فرایند چاپ کتاب آشنا میکنند.
درباره کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس
کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس (ویژه موجودات فضایی) که به تصویرسازیهای حمیدرضا رضوانی اول منتشر شده، هر یک از کتابهایی در انتشارات آرسس به چاپ رسیده، خود داستانی جذاب و خواندنی دارد. نویسنده تلاش کرده است تا برخی از این داستانها را در این کتاب جمعآوری و به خوانندگان عرضه کند تا با گوشهای از زیباییها و مشکلات چاپ کتاب و نشر آشنا شوند. این کتاب با وجود روایت داستانهایی واقعی از نویسندگانی که کتابشان در نشر ارسس چاپ شده است، روایاتی طنزگونه دارد.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
خواندن کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ماجرای چاپ کتاب های نشر آرسس
«گفت جوانی شهرستانی است و برای کار به مشهد آمده و در یک ساختمان نیمه کاره نگهبان ساختمان است و گاهی هم در کارهای ساختمانی کمک میکند تا درآمد بیشتری برای خانواده بدست آورد و شبها هم که در کانکس نگهبانی تنهاست تحقیق و پژوهش میکند و مینویسد. در دلم به غیرت و همتش درود فرستادم و با خودم گفتم این همانی است که دنبالش بودم و باید کمکش کنم. نوشتههایش را کامل برایم فرستاد و پس از مدتی کتابش چاپ شده روی میز کارم بود در حالی که منتظر بودم تا برای اولین بار ملاقاتش کنم. وقتی وارد دفتر کارم شد همانی بود که حدس میزدم، جوانی با لباسی ساده و ظاهری معمولی اما میشد حدس زد که روحی بزرگ در بدن دارد و همچون گردبادی آمادهی در نوردیدن کویر و رسیدن به ساحل آرامش است. تشکری کرد و بیست نسخه نمونه از کتابها را از من گرفت و بیرون رفت. مشغول کارم شده بودم که دوباره زنگ دفتر کار به صدا در آمد. در را باز کردم و دوباره با فرهاد روبرو شدم. با کنجکاوی او را به داخل دعوت کردم و پرسیدم چه اتفاقی افتاده؟ از من پرسید باز هم کتاب دارید؟ لبخندی زدم و گفتم: بله. اما کتابهایی که دادم را چکار کردی؟ گفت: همهشان را به رهگذران فروختم!
شگفت زده شده بودم. چطوری؟
توضیح داد که وقتی از دفتر کارم خارج شده جلوی عابرین پیاده را گرفته و توضیح داده که نگهبان ساختمان است و این کتابها را خودش نوشته و اگر دوست دارند با سرگذشت زندگی او آشنا شود آن را بخرند. مردم هم خوششان آمده بود و کتابهایش را خریده بودند. با خوشحالی و تعجب پنجاه نسخهی دیگر کتاب به او دادم و رفت. عصر روز بعد دوباره به دفتر کارم آمد و دویست نسخهی دیگر گرفت و رفت. فرهاد ازدواج کرده و به تازگی همزمان با چاپ کتابهایش با همسرش صاحب یک دوقلو شده بودند و با فرزند بزرگترش صاحب سه فرزند بودند. حالا بیشتر با هم وقت میگذراندیم و در میان صحبتهایش به من توضیح داد که چند سال پیش با ۷۸ هزار تومان به کشور ترکیه رفته. برایم باورکردنی نبود!»
با آرزوی موفقیت برای آقای رضوانی اول و نشر آرسس و همینطور با تشکر از اپلیکیشن طاقچه. آثار آقای رضوانی اول همیشه برام از این نظر جذاب بوده و هست که سرشار از امید و هیجانی هست که سعی کرده به
کتاب خوبیه توصیه میکنم بخوانید واقعا هرچی داستان توی کتاب میرم جلو خسته نمیشم.
از آدمفضایی شروع کرده و با آدم زمینی به پایان رسیده، خاطرات را داستانگونه روایت کرده به شیوهای جذاب و پر کشش
واقعا عالیه خیلی ممنون از نویسنده گرامی و اپلیکیشن طاقچه که این کتاب رو رایگان در دسترس قرار داده☘️
کتاب خیلی عالی جذابی بود
اگر دوسش داشتید بخونیدش. اما خیلی چرته پرته ازنظر من شمارا نمیدونم 🌱
توصیه می کنم که بخوانید خیلی کتاب جالبی هست دست نویسندش درد نکنه
کتاب جالبی است ،درباره تجربیات یک نویسنده که ناشر هم هست ،اصولا کتابهایی که از تجربیات شخصی افراد نوشته می شود را دوست دارم چرا که باعث می شود به زندگی از زاویه دیگری نگاه کنم و اینکه ایده های
یه کتاب خودمونی و بی پیرایه دربارهی نویسنده
این داستان داستان خیالی هستش که برای بچه های زیر ۱۲ سال عالی هستش من بهتون توصیه می کنم این داستان روبخونید