کتاب برخیز و اول تو بکش
معرفی کتاب برخیز و اول تو بکش
کتاب برخیز و اول تو بکش نوشتهٔ رونین برگمن و ترجمهٔ حسین یوسفی و مجتبی تقوایی و ویراستهٔ فاطمه ذاکری است. انتشارات انجمن پیشکسوتان سپاس این تاریخچهٔ محرمانهٔ ترورهای هدفمند اسرائیل را منتشر کرده است.
درباره کتاب برخیز و اول تو بکش
کتاب برخیز و اول تو بکش، تاریخچهٔ محرمانهٔ ترورهای هدفمند اسرائیل را تشریح کرده است. در این کتاب، تمام راویان با جزئیات از شکنجه و قتل و خشونتهایی که مرتکب شدهاند سخن گفتهاند؛ افرادی که اگر لازم بوده مردم را هدف گرفتهاند و اگر اقتضا کرده، رهبر گروهی را از سر راه برداشتهاند. آنها روایت کردهاند تا نشان افتخاری در تاریخ بماند. آیا به مقصود خود رسیدهاند؟ بر اساس یافتهها مقامات، استراتژیستها و کارشناسان صهیونیست در جنگها و درگیریها، چه خود آغازگر بودهاند یا در واکنش به عملیات گروههای مقاومت دست به اقدام زدهاند، اهداف حداکثری و حداقلی را پیشبینی کردهاند. آنها اولاً درصدد نابودی گروه مقاومت برآمدهاند. ثانیاً انهدام سلاحها و تجهیزات و واردکردن بیشترین تلفات انسانی مد نظرشان بوده که البته به این هدف باید از بینبردن کارگاههای تولید سلاح و تجهیزات را هم اضافه کرد. ثالثاً با انهدام زیرساختهای شهری و اقتصادی و قتل عام هدفمندِ غیرنظامیان، فشار روانی را بر گروههای مقاومت افزایش دهند و موجبات نارضایتی مردمی و چنددستگی و اختلاف میان آنها را فراهم کنند و هزینهٔ هر اقدام را بهشدت بالا ببرند. رابعاً در میان سطوح مختلف گروههای مقاومت تزلزل ایجاد و آنها را دچار اشتباه محاسباتی کنند. خامساً توازن را مقابل گروههای مقاومت حفظ کرده و همیشه دست برتر را داشته باشند. سادساً قدرتنمایی کرده و ضمن ارسال پیام به گروهها و کشورهای مدنظر، بر روندهای منطقهای تأثیرگذار باشند. گفته شده است که این شش هدف جزو اهداف اصلی بوده است. در این باره بیشتر بدانید.
خواندن کتاب برخیز و اول تو بکش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد تاریخچهٔ محرمانهٔ ترورهای هدفمند اسرائیل پیشنهاد میکنیم.
کتاب خوبیه ولی من چند جا متوجه شدم که اشتباه ترجمه بزرگی پیش اومده و مفهوم رو اشتباه برداشت کردن ، به طور مثال در صفحه ۶۶۵ میگه ایهود یاتوموف ۳۰۰ زندانی فلسطینی رو در اتوبوس کشت در حالی که
با اینکه ترجمه ی شتاب زده ایی داره،حرفم با رفقای طاقچس،اگه این کتاب رو به مجموعه ی بی نهایت اضافه کنید،مطمعناً از خیلی کتاب های ... که گذاشتید اطلاعات ارزشمندتری داره،کاش یادبگیریم از حقایق با تمام زشتیش نترسیم
کتابی عالی که نشان دهنده باطن صهیونیست هاست حتما مطالعه بفرمایید
کتاب به این خوبی، پی دی اف!!! کاش ترجمه وحید خضاب رو هم اضافه کنید
ماهیت پلید صهیونیست در این کتاب از زبان خودشون نمایش داده شده
کتاب خیلی جالبیه و اطلاعات خوبی بهتون میده، با خوندنش به خودبرتربینی جامعه اسرائیل و جنایتهای اونها پی میبرید