تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب آمد و رفت مشعل ها
معرفی کتاب آمد و رفت مشعل ها
معرفی کتاب آمد و رفت مشعل ها
کتاب الکترونیکی «آمدورفت مشعلها» (آمدورفت مشعلها) سرودهٔ علیرضا عباسی و منتشرشده توسط نشر حکمت کلمه، مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که در دو دفتر تنظیم شدهاند. این اثر با محوریت مضامین عاشقانه، اجتماعی و تأملات فردی، به دغدغههای انسان معاصر و تجربههای زیسته در بستر تاریخ و جامعه میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آمد و رفت مشعل ها
«آمدورفت مشعلها» مجموعهای از شعرهای علیرضا عباسی است که در فضای دهههای پایانی قرن ۱۴ هجری خورشیدی سروده شدهاند. این کتاب در دو دفتر با عناوین «زیباییات را گره میزنند» و «پیشزمینهها همهجا را اشغال کردهاند» گرد آمده و شعرهایی با مضامین عاشقانه، اجتماعی و فلسفی را در بر میگیرد. عباسی در این مجموعه، با زبانی تصویری و گاه تلخ، به تجربههای زیستهٔ فردی و جمعی میپردازد؛ از عشق و جدایی تا جنگ، مرگ، خاطره و تنهایی. فضای شعرها اغلب متأثر از زیست شهری و دغدغههای انسان معاصر است و نشانههایی از تأثیر وقایع اجتماعی و سیاسی در آنها دیده میشود. کتاب با نگاهی به درون و بیرون، پیوند میان فرد و جامعه را جستوجو میکند و در عین حال، به بازنمایی رنجها و امیدهای انسانی میپردازد.
چرا باید کتاب آمد و رفت مشعل ها را خواند؟
این مجموعه شعر، تصویری از زیست معاصر و تجربههای انسانی را در قالب زبان شاعرانه و گاه روایتمحور ارائه میدهد. شعرهای «آمدورفت مشعلها» با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، جدایی، جنگ، مرگ و خاطره، امکان همذاتپنداری و تأمل را برای خواننده فراهم میکنند. عباسی در این کتاب، با بهرهگیری از تصاویر ملموس و فضاسازیهای خاص، احساسات و دغدغههای فردی و جمعی را به هم پیوند میزند و مخاطب را به تماشای جهان از زاویهای تازه دعوت میکند.
خواندن کتاب آمد و رفت مشعل ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات اجتماعی و کسانی که به دنبال بازتاب تجربههای زیسته و دغدغههای انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که با موضوعاتی چون تنهایی، عشق، جنگ و تأملات فلسفی درگیرند، میتواند خواندنی باشد.
فهرست کتاب آمد و رفت مشعل ها
دفتر نخست: «زیباییات را گره میزنند» در این بخش، شعرها بیشتر حول محور عشق، جدایی، خاطره و تجربههای فردی شاعر میچرخند. عباسی با تصویرسازیهای دقیق و احساسات عمیق، به رابطههای انسانی، رنجها و امیدهای شخصی میپردازد. دفتری دیگر: «پیشزمینهها همهجا را اشغال کردهاند» شعرهای این دفتر، رنگ و بوی اجتماعی و فلسفی بیشتری دارند. شاعر به سراغ موضوعاتی چون جنگ، مرگ، خاطرههای جمعی و تأثیر وقایع اجتماعی بر زندگی فردی میرود و پیوند میان فرد و جامعه را در بستر تاریخ و جغرافیا جستوجو میکند.
بخشی از کتاب آمد و رفت مشعل ها
«یک تکه ابر سیاه باریدنش را از دست داده فکر دیگری در سرم دارد با هر باد خاکستری بر خونم از هر سو سوزی با زبانم خودم را بر سالهای سوخته میکشم بر شروعم از مرگهای بیهنگام در سالهای جوانی ماندن در تنهایی به جرم تنها ماندن و پنهان کردن خود چون شبنامهای در سطرها پشت نامهای دیگری و سوختن در خاموشی گر گرفتن و شعلهها را در «پاسها از شب گذشته». به خون خود ریختن بر شروعم از کلمات که در باد رهایم کردند از آتش و تیمارستان سالهای برهنه در عکسهای سیاهوسفید. خودم را بر نامهای دیگرم بر نوشتن و پشیمانی گفتن و استغفار. ای سالهای سرگردان در حفرهی تاریک ماههای زانوزده مجالگیها ای روزهای نشستن در مغز اندوه»