دانلود و خرید کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال محمدرضا منصوری
تصویر جلد کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال

کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال

کتاب تحلیل‌رفتگی شغلی داوران فوتبال نوشتۀ محمدرضا منصوری در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است. این کتاب موضوع شغل پراسترس داوری فوتبال در ایران را بررسی می‌کند و ضمن تشریح چالش‌های داوران فوتبال، حمایت از آن‌ها از سوی فدارسیون فوتبال را ضروری عنوان می‌کند.

درباره کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال

داوری ورزشی، شغلی پرهیجان و اسرس‌زا است. داور، در کنار مربی و ورزشکار سه ضلع مسابقۀ ورزشی هستند. داور، دشوارترین وظیفۀ ورزشی را بر عهده دارد. او اگر ماهر باشد ان کسی که در بازی مهارت و تاکتیک دارد پیروز خواهد شد در غیر این صورت، بر نتیجۀ مسابقه اثر می‌گذارد و علاوه بر کاهش انگیزۀ ورزشکاران و تماشاگران، ممکن است مورد حمله هم قرار بگیرد. وضعیت استرس‌زای داوری همچون فشار تماشاچیان در حین بازی می‌تواند بر تصمیم‌ها اثرگذار باشد؛ بنابراین مدیریت این شغل پراسترس، سخت است. 

اغلب داوران مسابقات هدف سرزنش، بدرفتاری و بی‌حرمتی از سوی تماشاگران قرار می‌گیرند واگر از آن‌ها حمایت به‌ویژه حمایت مالی نشود در معرض استرس‌های زیاد قرار می‌گیرند و بیراه نیست که بعضی از آن‌ها دچار تحلیل‌رفتگی شغلی می‌شوند. 

تحلیل‌رفتگی شغلی، کاهش قدرت سازگاری فرد با عوامل فشارزا و سندرمی است از خستگی جسمی و عاطفی که منجر به ایجاد نگرش منفی دربارۀ شغل می‌شود. دغدغۀ اصلی کتاب تحلیل‌رفتگی شغلی داوران فوتبال این است که داوران فوتبال با توجه به تحمل فشار زیاد از سوی رسانه‌ها، مربیان، بازیکنان و در کنارش دریافت دستمزدهای کم نسبت به بازیکنان و مربیان، برای دامۀ شغل داوری چقدر نیازمند حمایت فدراسیون فوتبال هستند. پرسش اصلی کتاب تحلیل‌رفتگی شغلی داوران فوتبال نیز این است که آیا میان حمایت سازمانی با تحلیل‌رفتگی شغلی داروان فوتبال در ایران رابطه‌ای وجود دارد؟

خواندن کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به داوران ورزشی، مدیران فدراسیون فوتبال و دوستداران کتاب‌های مرتبط با حوزۀ فوتبال و ورزش‌های تیمی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تحلیل رفتگی شغلی داوران فوتبال

«نگرانی روز افزونی در رابطه با فاکتورهای تاثیرگذار بر میزان و تمرکز تعهد کارکنان به سازمان‌شان به وجود آمده است. در راستای این افکار و عقاید، محققان مختلف بر استخدام به عنوان تبادل تلاش و وفاداری در ازای پاداش‌های مادی و اجتماعی تاکید دارند. تئوری حمایت سازمانی شامل شکل‌گیری باورهای کلی کارکنان در ارتباط با این که چه مقدار یک سازمان به رفاه‌شان علاقمند و برای سهم و نقش آن ها ارزش قائل است، می‌باشد.

نظریه مبادله اجتماعی در قلمرو سازمان‌ها به عنوان موضوعی میان رشته‌ای در مطالعات سازمانی تلقی شده است که دربردارنده ابعاد و زوایای گوناگونی می‌باشد. براساس نظریه مبادله اجتماعی، محققان به تحلیل روابط متقابل فرد و رهبران، و همچنین تحلیل روابط متقابل میان فرد و سازمان می‌پدازند. ایده‌های اصلی نظریه مبادله اجتماعی در دهه ۱۹۶۰ میلادی از سوی جامعه‌شناسان متعددی همچون بلاو، گولدنر، لوینسون مطرح گردید.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۴۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۵۶ صفحه

حجم

۶۴۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۵۶ صفحه

قیمت:
۱۳,۰۰۰
تومان