کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد جیم مل هاسن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد

کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد

معرفی کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد

کتاب الکترونیکی «آشنایی با مدل‌های کسب‌وکار به زبان آدمیزاد» نوشتهٔ جیم مل‌هاسن و با ترجمهٔ سیدداریوش طاهرزاده، توسط نشر هیرمند منتشر شده است. این کتاب به بررسی مفاهیم پایه و پیشرفتهٔ مدل‌های کسب‌وکار می‌پردازد و تلاش می‌کند تا به خواننده نشان دهد چگونه می‌توان یک مدل کسب‌وکار کارآمد طراحی، اصلاح یا نوآوری کرد. اثر حاضر مناسب افرادی است که به دنبال درک بهتر ساختار و فرایندهای کسب‌وکار هستند و می‌خواهند جایگاه خود را در بازار بهبود دهند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد

«آشنایی با مدل‌های کسب‌وکار به زبان آدمیزاد» اثری در حوزهٔ ناداستان و مدیریت کسب‌وکار است که با رویکردی آموزشی و کاربردی، مفاهیم مدل‌سازی کسب‌وکار را برای مخاطبان عمومی و علاقه‌مندان به کارآفرینی توضیح داده است. جیم مل‌هاسن، نویسندهٔ کتاب، با تکیه‌بر تجربیات شخصی و مطالعات موردی، اهمیت مدل کسب‌وکار را به‌عنوان هستهٔ مرکزی موفقیت هر سازمان یا شرکت برجسته می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که هر فصل به‌صورت مستقل قابل مطالعه است و خواننده می‌تواند بسته به نیاز خود، به بخش‌های مختلف مراجعه کند. کتاب از پنج بخش اصلی تشکیل شده که هرکدام به موضوعاتی مانند تعریف مدل کسب‌وکار، ابزارهای طراحی، نوآوری، تحلیل و ارزیابی مدل‌ها و همچنین معرفی نمونه‌های موفق و نشانه‌های ضعف در مدل‌های کسب‌وکار می‌پردازد. در این اثر، مثال‌های واقعی از شرکت‌های بزرگ و کوچک، نقش مدل‌های کسب‌وکار در موفقیت یا شکست آن‌ها را روشن می‌سازد. همچنین، نویسنده تلاش کرده است تا با زبان صریح و بی‌پرده، پیچیدگی‌های این حوزه را برای خواننده ساده‌تر کند و او را به تفکر خلاق و انتقادی در مورد مدل کسب‌وکار خود ترغیب کند.

خلاصه کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد

کتاب «آشنایی با مدل‌های کسب‌وکار به زبان آدمیزاد» با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا برخی کسب‌وکارها با وجود تلاش، تحصیلات یا هوش بالا موفق نمی‌شوند و پاسخ را در مدل کسب‌وکار جست‌وجو می‌کند. نویسنده توضیح می‌دهد که مدل کسب‌وکار، فرمول سوددهی هر سازمان است و مشخص می‌کند چگونه ارزش خلق می‌شود، مشتری جذب می‌شود و درآمد حاصل می‌گردد. در ادامه، کتاب به تفاوت میان مدل کسب‌وکار و طرح کسب‌وکار می‌پردازد و نشان می‌دهد که مدل، هستهٔ اصلی هر کسب‌وکار است و بدون آن، حتی بهترین طرح‌ها نیز کارآمد نخواهند بود. بخش‌های بعدی به معرفی ابزارها و چارچوب‌های طراحی مدل کسب‌وکار اختصاص یافته‌اند؛ از جمله مدل کانواس و مدل‌های چهارجعبه‌ای که به خواننده کمک می‌کنند اجزای کلیدی مدل خود را شناسایی و ارزیابی کند. کتاب به اهمیت انتخاب بازار هدف، خلق ارزش منحصربه‌فرد، مدل‌های درآمدزایی و ایجاد مزیت رقابتی می‌پردازد و با مثال‌هایی از شرکت‌های موفق مانند آمازون، استارباکس و والمارت، نشان می‌دهد که چگونه مدل‌های متفاوت می‌توانند در یک صنعت مشابه، نتایج کاملاً متفاوتی رقم بزنند. همچنین، نویسنده به موضوعاتی مانند نوآوری در مدل کسب‌وکار، شناسایی و اصلاح مشکلات پنهان، و ضرورت تطبیق با تغییرات بازار اشاره کرده است. در بخش‌های پایانی، کتاب ده مدل برتر کسب‌وکار، نشانه‌های ضعف مدل‌ها و منابع نوآوری را معرفی می‌کند و به خواننده می‌آموزد که چگونه مدل خود را نقد و تحلیل کند تا در مسیر رشد و پایداری باقی بماند.

چرا باید کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر مدل‌های کسب‌وکار، به خواننده کمک می‌کند تا فراتر از طرح‌های سنتی، به ساختار سودآوری و پایداری کسب‌وکار خود بیندیشد. با ارائهٔ مثال‌های واقعی و ابزارهای عملی، امکان تحلیل و بازنگری مدل فعلی یا طراحی یک مدل جدید فراهم می‌شود. همچنین، کتاب به اهمیت نوآوری و تطبیق‌پذیری با تغییرات بازار اشاره دارد و راهکارهایی برای شناسایی نقاط ضعف و فرصت‌های رشد ارائه می‌دهد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند دیدگاه تازه‌ای نسبت به مدیریت و راهبری کسب‌وکار ایجاد کند و مسیر تصمیم‌گیری‌های راهبردی را روشن‌تر سازد.

این کتاب برای کارآفرینان، مدیران، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان مدیریت و علاقه‌مندان به حوزهٔ استارتاپ و نوآوری مناسب است. همچنین، افرادی که به دنبال بهبود مدل کسب‌وکار خود یا یافتن راهکارهایی برای افزایش سودآوری و پایداری هستند، می‌توانند از مطالب این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب آشنایی با مدل های کسب و کار به زبان آدمیزاد

«من از نزدیک با کارآفرینان مختلف ملاقات داشته‌ام به طوری که در خلال روابط کاری، صحبت‌های آن‌ها را در رابطه با امیدها و آرزوهایشان، پیشرفت‌ها و شکست‌های کسب‌وکارشان شنیده‌ام. برایند تمامی این صحبت‌ها برای من این بوده است که موفقیت کسب‌وکار همیشه در گرو تحصیلات، هوش و یا سخت‌کوشی صاحبان آن نیست. کسب‌وکارهای زیادی را دیده‌ام که صاحبانشان به‌شدت تنبل بوده‌اند. کارآفرینان موفقی را دیده‌ام که از دورهٔ دبیرستان ترک تحصیل کرده‌اند. در مقابل افرادی سخت‌کوش، باهوش و تحصیل‌کرده را نیز دیده‌ام که کسب‌وکارشان شکست خورده است. همیشه از خود پرسیده‌ام که اگر این موارد ضامن یک کسب‌وکار موفق نیست، پس جواب چیست؟ مدل. تحصیلات، هوش و سخت‌کوشی همگی در مدل کسب‌وکار سهم دارند. اما اگر مدل کسب‌وکار ضعیف باشد، این کیفیت‌ها مانند فاتحه خواندن بر گوری است که مرده‌ای در آن نیست! پس از اینکه دریافتم مدل کسب‌وکار هستهٔ مرکزی رشد و توسعهٔ آن است، تمرکز خود را بر این بخش معطوف کردم. سال‌های طولانی را صرف مطالعات موردی کردم و در نهایت چارچوبی را برای تهیهٔ مدل کسب‌وکار و همچنین ابزاری را برای ارزیابی آن تدوین کردم. هر دوی این‌ها در این کتاب به شما ارائه شده است.»