کتاب پنجره ای به سوی شادی
معرفی کتاب پنجره ای به سوی شادی
کتاب پنجره ای به سوی شادی نوشتهٔ جنیفر اسمیت و ترجمهٔ نسرین تجویدی و رویا تجویدی است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است. راز داشتن یک زندگی شاد و رضایتبخش در این کتاب آمده است.
درباره کتاب پنجره ای به سوی شادی
انسان همیشه در پی یافتن شادی بوده است یعنی همواره سعی کرده است تا به برداشت و حس خوبی از زندگی برسد و علل شادی را کشف کند.
شادی در واقع مجموع کیفیت دو احساس درونی ماست، یکی حس رضایت ما، مثلاً وقتی معنای واقعی کار یا عملکردمان را درک میکنیم و دیگری کیفیت احساسات خوبی است که در طول زندگی دریافت میکنیم، که هردوی این ها منجر به شادی میشوند و هردو پدیدههای نسبتا پایداری در زندگی هر فرد هستند. زندگی ما ممکن است تغییر کند و خلق و خوی ما شاید مدام در نوسان باشد، اما احساس شادی پایدارتر از هر حس دیگری عمل میکند. پس با تلاش مداوم و پیدا کردن علل شادی میتوان زندگی بهتری داشت.
برخی افراد پول را شادی آفرین می دانند، برخی موفقیت را در رسیدن به شادی موثر می دانند و برخی نیز بر این باورند که شادی به خود فرد بستگی دارد و نحوهٔ تفکر و نگرش او به زندگی در این مورد موثر است.
صرف نظر از نوع و کیفیت شادی، همهٔ آدمیان فطرتاً خواهان شادی و شادمانیاند. شاید هیچ انسان سالمی را نتوان سراغ گرفت که عالمانه و آگاهانه علاقهمند به غم و اندوه باشد! به همین دلیل است که خدای متعال یکی از نعمتهای اهل بهشت را شاد بودن و دوری از غم و اندوه میداند.
اگر اهدافمان در زندگی ناشی از ارزشهای زندگیمان باشد، تلاش برای وصول به آن اهداف باعث شادیمان میشود و درنتیجه در زندگی احساس شادی میکنیم.
افراد شاد ارتباطهای بهتری دارند و ارتباطهای خوب باعث شادی بیشترمان میشوند.
زمانیکه شاد هستیم تمایل بیشتری به ایجاد ارتباط داریم. ما همگی برای شادی نیازمند دوستان صمیمی و حمایتگریم. افراد تنها، از شادی کمتری برخوردارند و سلامت فیزیکیشان نیز در سطح پایینتری است.
برای بیشتر مردم، شادی ممکن است یک افسانه به نظر برسد. افرادی وجود دارند که برایشان شاد بودن در زندگی دشوار است. این بدان معنا نیست که زندگی آنها پر از کاستی است بلکه چون نمیدانند چطور باید شاد باشند. پول به تنهایی نمیتواند انسان را شاد کند؛ شهرت یا موفقیت هم همینطور. یک نفر با داشتن حداقل نیازهای زندگی میتواند شاد باشد، در حالی که دیگری با مالکیت نیمی از دنیا نمیتواند شاد باشد.
فقط میتوانیم بگوییم شادی و شاد بودن پیچیده است. شادی چیزی است که روانشناسها، درمانگران، دانشمندان و جامعهشناسان قرنهاست در جستوجوی آن هستند. همه میخواهند فرمول شاد بودن را بدانند و مردم را شاد کنند.
کتاب پنجره ای به سوی شادی تلاشی برای جستوجوی شادی است.
خواندن کتاب پنجره ای به سوی شادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی میخواهند همیشه در زندگی شاد باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پنجره ای به سوی شادی
«بعضی از افراد، انگار هیچ وقت از چیزهایی که دارند راضی نیستند. خواه خانهشان باشد، شغل، خانواده، موقعیت اجتماعی یا دارائیهایشان، به نظر هیچ وقت از هیچ چیز راضی نیستند.
اطمینان دارم که اینگونه افراد را همه جا در میان اطرافیان خود دیدهاید: نوجوانانی که میخواهند هر دو ماه یک بار تلفن هوشمندشان را عوض کنند، تاجران موفقی که مدام وسایل، اتومبیل و لباسهای بهتری خریداری میکنند و والدینی که پیوسته از فرزندانشان میخواهند بهتر و بینقص باشند. آنها تقریباً هیچ وقت از چیزهایی که دارند راضی و خرسند نیستند، اما همیشه دربارهٔ چیزهایی که ندارند فکر میکنند! اگر جدیدترین تلفن هوشمند را دارند، آرزومند لبتاپ جدید خواهند بود؛ اگر پیشرفت فرزندان در مدرسه خوب است، والدین بلندپرواز آنها را تحت فشار قرار میدهند تا در ورزش یا فعالیتهای دیگر بهتر باشند.
اما افراد شاد از سوی دیگر، در هر مقطعی از زندگی همیشه از چیزهایی که دارند خرسند و سپاسگزار هستند. شاید خانهای کوچکتر، شغلی با درآمد کمتر، به جای لباس مزونی لباس دردسترس و وسایل الکترونیکی قدیمیتر داشته باشند اما کماکان از موقعیتی که در زندگی دارند راضی هستند. اگر افرادی معتقد و باایمان باشند، از خالق هستی به خاطر موهبتهایی که به آنها ارزانی داشته است سپاسگزار خواهند بود. هیچ وقت یک فرد واقعاً شاد ندیدهام که آرزومند نداشتههایش باشد و مدام حسرت بخورد.»