دانلود و خرید کتاب جدایی معنوی: چگونه درد جدایی را به درمان تبدیل کنیم دبی فورد ترجمه سوسن اورعی
تصویر جلد کتاب جدایی معنوی: چگونه درد جدایی را به درمان تبدیل کنیم

کتاب جدایی معنوی: چگونه درد جدایی را به درمان تبدیل کنیم

نویسنده:دبی فورد
ویراستار:ریحانه فرهنگی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۶از ۱۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب جدایی معنوی: چگونه درد جدایی را به درمان تبدیل کنیم

«جدایی معنوی: چگونه درد جدایی را به درمان تبدیل کنیم» نوشته دبی فورد (۲۰۱۳-۱۹۵۵) است.

شما هیچگاه‌ نمی‌توانید از هیچ‌ کس‌ جدا بشوید! این‌ خبر تکان‌دهنده‌ می‌تواند هر کسی‌ را به‌ تعمق‌ وادارد. این مطالب در مورد التیام بخشیدن به شدیدترین آسیبی‌ست که زندگی می‌تواند وارد آورد: پایان یک رؤیا و از دست رفتن یک عشق. دبی‌ فورد در این‌ نوشته‌ با تکیه‌ بر تجربۀ‌ طلاق‌ خود و به‌ یاری‌ یک‌ وکیل خانوادۀ‌ ناظر بر صدها پروندۀ‌ طلاق‌، راه‌ جدایی‌ توأم‌ با یگانگی‌ را به شما می‌نمایاند. نکات‌ این‌ سطور نه‌ فقط‌ در بارۀ‌ زندگی‌ خانوادگی‌ست‌، بلکه‌ طریق‌ رویارویی‌ با هر گونه‌ از دست‌ دادن‌ در تمامی‌ روابط‌ انسانی‌ را به‌ دست می‌دهد.

معرفی نویسنده
عکس دبی فورد
دبی فورد
آمریکایی | تولد ۱۹۵۵ - درگذشت ۲۰۱۵

دبی فورد، نویسنده‌ی آمریکایی در حوزه‌ی کمک به خویشتن است که آثارش از پرفروش‌ترین کتاب‌های آمریکا محسوب می‌شوند. کتاب‌های فورد به بیش از ۲۰ زبان ترجمه شده‌اند. او همواره مردم را تشویق می‌کرد تا به جای دنبال کردن کمال، عیوب خود را بپذیرند. فورد ابایی از اینکه بگوید زمانی به مواد مخدر اعتیاد داشته است، نداشت و اغلب در کتاب‌هایش به مبارزه‌ی خود با سوء مصرف مواد مخدر اشاره می‌کرد که به دلایلی از جمله طلاق والدینش و احساس کافی نبودن، شدت گرفته بود.

Majid
۱۳۹۵/۱۱/۲۵

«شما هیچ گاه نمی‌توانید از هیچ کس جدا شوید!» با این که اسم کتاب جدایی معنویه، ولی به نظر من اگر همهٔ زوج‌ها این کتاب رو می‌خوندن، آمار طلاق توی کشورمون خیلی پایین‌تر بود و از طرفی اگر هم کسی

- بیشتر
کتاب خُور
۱۳۹۵/۱۲/۱۴

برای دوستانی که به تازگی دچار عارضه طلاق شده اند این کتاب فوق العاده بهشون کمک خواهد کرد، دبی فورد براساس تجربه تلخ طلاق خود شما رو راهنمایی میکنه که چطور با این پدیده کنار بیاید و به موفقیت مجدد

- بیشتر
علی
۱۳۹۵/۱۱/۲۷

درد، نشانهٔ آن است که آتش عواطف خشم‌آگین در نزدیکی ما زبانه می‌کشد و زخمی در درونمان نیاز به مراقبت و التیام دارد.

rabeeh_md
۱۴۰۲/۰۷/۱۹

خوب بود

sali
۱۳۹۹/۰۹/۰۳

این کتاب فوق العاده‌ست🤌🏻 به نظرمن نه‌تنها برای افرادی که طلاق گرفتن عالیه بلکه برای تمام زوجها مناسب و به درد بخوره! این کتاب رو بارها باید خوند و لذت برد🤌🏻

حقیقت، مشاهدۀ رویدادهای زندگی بدون پیش‌داوری‌ست. توهّم، داستانی‌ست که ما بر مبنای توجیه احساسات بهبودنیافتۀ گذشتۀ خود می‌آفرینیم. چند مثال زیر در تفاوت گذاشتن میان توهّم و حقیقت به شما کمک می‌کنند: حقیقت: «همسرم مرا ترک کرد.» توهّم: «همسرم مرا ترک کرد، زیرا من لیاقت عشق را نداشتم.» حقیقت: «همسرم حساب بانکی مرا خالی کرد.» توهّم: «همسرم مرا فریب داد و زندگی‌ام را برای همیشه تباه کرد.» حقیقت: «فرزندم درگیر یک مشکل عاطفی در مدرسه شده است.» توهّم: «فرزندم به علت جدایی من برای همۀ عمر دچار آسیب شده است.»
مادربزرگ علی💝
هر که تو را به خشم می‌آورد، بر تو چیره می‌شود.
papar
هر اندازه که آگاهی ما بیش‌تر باشد، به همان نسبت دروغ گفتن به خود دشوارتر می‌شود.
با سلام. کتاب بسیار خوب است.
۲- قانون تسلیم: «هنگامی که ما دیگر مقاومت نکنیم و تسلیم شرایط موجود خود شویم، همه چیز شروع به تغییر می‌کند.» مقاومت، متهم شمارۀ یک در انکار برحق بودن ما برای بهبود یافتن است. ما به این دلیل مقاومت می‌کنیم که می‌ترسیم اگر تسلیم شویم، زندگی از اختیارمان خارج گردد یا این که با مسایلی رو به رو شویم که نتوانیم آن‌ها را اداره کنیم. ما آن هنگام برای دریافت کمک آماده هستیم که مشتاقانه به موقعیت خود بنگریم و ندانیم چگونه می‌توانیم آن را سر و سامان دهیم.
papar
«امروز پذیرش، پاسخ تمامی مشکلات من است. از آن رو پریشان و مضطرب هستم که کسی، مکان یا چیزی و یا واقعیتی از زندگی‌ام، برای من قابل قبول نبوده است و تا هنگامی که نتوانم این شخص یا مکان و موقعیت را دقیقاً همان گونه که در این لحظه باید باشد بپذیرم، آرامش نخواهم یافت.»
حسین حمیدیا
درد، محرک بزرگی برای فروریختن دیوارهایی‌ست که از رفتارهای قدیمی محافظت می‌کنند. درد، ما را به سوی افکار و عقایدی می‌کشاند که هیچگاه امکان توجه به آن‌ها را نداشته‌ایم و به یافتن پاسخ پرسش‌های خود در جاهایی وامی‌دارد که پیش از این هرگز ندیده‌ایم. درد، ذهن ما را به سوی دیدگاه‌هایی می‌گشاید که کلید فراست، درک و آزادی را در خود دارند. نا به سامانی‌های عاطفی می‌توانند محرکی نیرومند برای پیوستن ما به ذات الهی‌مان باشند. درد، ما را به سفری برای اکتشاف درون می‌فرستد و به ما می‌آموزد که چگونه به تمامی وجودمان عشق بورزیم و پذیرای آن باشیم. بهبود آشفتگی‌های عاطفی، رهایی از درد را به ارمغان می‌آورد و ما را از تکرار و انجام الگوهای گذشتۀ خود بازمی‌دارد.
papar
حقیقت، مشاهدۀ رویدادهای زندگی بدون پیش‌داوری‌ست. توهّم، داستانی‌ست که ما بر مبنای توجیه احساسات بهبودنیافتۀ گذشتۀ خود می‌آفرینیم.
فخر
«هر روزی که شما نبخشایید، مانند آن است که ذره‌ای زهر بخورید.» این سم آهسته آهسته آینده‌ای را که آرزومند آن هستیم، از ما می‌رباید.
Anisa
هر چه را که می‌خواهید تغییر دهید، هر چه را که از آن می‌ترسید و هر چه را که از پذیرفتن آن اجتناب می‌کنید باعث ایجاد مقاومت در درون شما می‌شود
Anisa
دکتر اسپنسر جانسن نویسندۀ کتاب «لحظۀ حال گران‌بها» می‌گوید: «توصیف سادۀ رنج کشیدن عبارت است از تفاوت میان آنچه هست و آنچه من می‌خواهم باشد.»
mahsa
جایی که برای کرم ابریشم آخر دنیاست، پروانه به دنیا می‌آید. «توهّمات» ، ریچارد باخ
maryam.eslami
وقتی که شما خیلی روی نتیجه متمرکز باشید، ممکن است وحشت‌زده شوید و این واقعیت را که در حال طی کردن گام به گام یک جریان هستید از یاد ببرید. وقتی شما از گذشتۀ امن خود به سوی آینده‌ای که افق آن ناپیداست می‌روید، عمیقاً احساس تنهایی و سرگشتگی می‌کنید، گویی که در دریایی پرتلاطم شناور هستید.
papar
جدایی، روند رها کردن است که برای بعضی‌ها در نخستین سال و برای برخی دیرتر اتفاق می‌افتد. جهان برای راهنمایی ما به وجود آمده است و اگر به آن اجازه دهیم، از ما محافظت می‌کند. اگر از این حقیقت منحرف شویم، همیشه در ترس به سر می‌بریم و درگیر هر آنچه که فکر می‌کنیم برای ما امنیت می‌آورد، می‌شویم.
fatemeh722
هیچ کس سزاوار آن نیست که سنگینی بار یک قلب سخت و سنگ شده را حمل کند. غرور و تکبر، مانع گشودن قلب‌های ما به روی بخشایش می‌شود.
Anisa
او گفت: «تو باید برای زندگی کردن در یک دنیای بزرگ، قلب بزرگی داشته باشی!»
Anisa
حالت مقدس تسلیم، ما توان آن را می‌یابیم که از نتیجه رها باشیم. برای رسیدن به این حالت روحانی باید در هر لحظه کامل و بی‌نقص بودن هستی را تأیید کنیم. باید به خود یادآور شویم که حکمت الهی وجود دارد و همه چیز درست همان گونه است که باید باشد.
کاربر ۴۷۲۱۱۷۹
دکتر اسپنسر جانسن نویسندۀ کتاب «لحظۀ حال گران‌بها» می‌گوید: «توصیف سادۀ رنج کشیدن عبارت است از تفاوت میان آنچه هست و آنچه من می‌خواهم باشد.»
maryam.eslami
زخم‌های احساسی ما بازتابی از دردهای گذشته هستند که ما را به سوی بخش‌های درونی وجودمان که نیاز به درمان دارند، هدایت می‌کنند. این جراحات، موجب می‌شوند پیوسته با مردمی که زخم‌های بهبودنیافتۀ همسان یا مشابه ما دارند، رویارو شویم. اتصال با این افراد، نوعی برخورد انرژی‌ست که من آن را به نام رشته‌های کارما می‌شناسم. در اینجا سرنوشت دست به کار می‌شود: این رشته‌های کارما یا تقدیر، کسانی را که برای کسب تجارب معنوی و تکامل خود به آن‌ها نیاز داریم، به زندگی ما وارد می‌کنند.
papar
درد، نشانۀ آن است که آتش عواطف خشم‌آگین در نزدیکی ما زبانه می‌کشد و زخمی در درونمان نیاز به مراقبت و التیام دارد. اگر درد خود را مورد بررسی و توجه قرار دهیم، به سوی امنگاه آرامش هدایت خواهیم شد. درد، حس مقدسی‌ست که به ما اجازه می‌دهد کشف کنیم به راستی چه کسی هستیم. این حس ما را به جایگاهی در درونمان که هیچگاه به آن راه نیافته‌ایم، رهنمون می‌شود.
papar
رها کردن به این مفهوم نیست که توجه خود را بر تفاوت‌های موجود میان پدیده‌ها متمرکز نمایید، بلکه به این معناست که از نتیجۀ کارها چشم‌پوشی و آن‌ها را به خدا واگذار کنید. نتیجۀ کارها باید به خرد هستی، یعنی به نیرویی برتر از شما سپرده شود. چنان نیرویی که می‌تواند طرح وجود هر کس را در والاترین شکلش تجلی ببخشد.
fatemeh722

حجم

۲۲۵٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۹۶ صفحه

حجم

۲۲۵٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۹۶ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
۳۰,۰۰۰
۵۰%
تومان