کتاب بر فراز ابرها: پیوند دوبارهی پدر و پسر
معرفی کتاب بر فراز ابرها: پیوند دوبارهی پدر و پسر
«بر فراز ابرها: پیوند دوبارهی پدر و پسر» نوشته جاناتان باخ است و روایت رویارویی احساسی او با پدرش، ریچ��رد باخ، نویسنده کتاب «جاناتان، مرغ دریایی» است.
هنگامی که ریچارد باخ خانوادهاش را ترک میکند، جاناتان یک پسربچه خردسال است. اما زمانی که به بیست و یک سالگی میرسد تلاش میکند با پدرش رو به رو شود و این زمان است که آن دو شروع به شناخت یکدیگر میکنند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
سال ١٩٧٠، پدرم خانه را ترک کرد و راهی دوردستها شد. سه سال بعد من تازه فهمیدم، چرا؟
آگوست ١٩٧٣ اتفاق بدی افتاده بود.
وقتیکه مامان، من و ۲ برادر و ۳ خواهرم را در اتاق نشیمنِ خانهای که در میشیگان داشتیم دور هم جمع کرد، بهنظر خیلی جدی میآمد.
گفت: «پدرتان را دیگر «بابا» صدا نخواهید کرد، بخش «بابای» وجود او دیگر مرده است.»
نشسته بودم و رفتار بقیه را زیر نظر داشتم، چون نمیدانستم در مورد چیزی که مامان گفته بود باید چه فکری بکنم. من فقط ٥ سال داشتم.
هفت سال گذشت و خانوادهام از میشیگان به ماساچوست و از آنجا به ورمونت نقل مکان کردند.
هیچ وقت نفهمیدم که چرا ما مجبور بودیم اینقدر نقل مکان کنیم، اما هرگز هم نپرسیدم. مامان میگفت که قرار است جابهجا شویم و این تنها چیزی بود که لازم بود بدانم. این یک قانون بود.
همینطور زمانهایی را که مامان برای وقت شام، وقت خواب، و وقت رفتن به اتاقمان تعیین میکرد، یک قانون بود.
اما برای دوستانم، تنها قانونی که اهمیت داشت، و قانونِ برتر، قانونِ پدر بود.
در خانههای آنها، پدرها کسانی بودند که چیزها را تعمیر میکردند، چیزها را میساختند، چیزها را رنگ میکردند، فرماندهان خانه و قویترین مردم بر روی زمین بودند. آنها شجاع، توانا، و شکستناپذیر بود��د و با قدرتشان مرا عصبی میکردند.
حج��