
کتاب ترومبوآمبولی و سرطان
معرفی کتاب ترومبوآمبولی و سرطان
کتاب ترومبوآمبولی و سرطان نوشتهٔ علی یعقوبی جویباری است که با گردآوری پیام آزاده و اسماعیل اکبری و مجید صمصمامی و مریم فراستی نسب و مجید مختاری و مهران ملک شعار و آرش محمدی توفیق در انتشارات ارجمند منتشر شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ترومبوآمبولی و سرطان
در حال حاضر، اختلالات ترومبوآمبولی یکی از بیماریهای جدی، کشنده و بهعنوان قاتلی خاموش و مخوف در بیماران مبتلا به سرطان محسوب میگردد. بنابراین ارزیابی صحیح خطر برای شناسایی جمعیت هدف برای پیشگیری، شناخت علمی انواع استراتژیهای پیشگیریکننده و درمانی، پیگیری و استفاده از این اقدامات به منظور کاهش بروز و احتمال این بیماری کشنده از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. تألیف کتاب ترومبوآمبولی و سرطان به ترتیب الفبا بر عهدهٔ دکتر پیام آزاده، کلینیکال انکولوژیست و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر اسماعیل اکبری، جراح سرطان و استاد جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مجید صمصمامی، جراحی - فلوشیپ جراحی انکولوژی، دکتر مریم فراستینسب، متخصص داروسازی بالینی، دکتر مجید مختاری، فوق تخصص ریه و ICU و استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مهران ملکشعار، متخصص رادیولوژی، دکتر آرش محمدی توفیق، جراح عروق و دانشیار جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر علی یعقوبیجویباری، کلینیکال انکولوژیست و استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است.
چرا باید کتاب ترومبوآمبولی و سرطان را بخوانیم؟
ارتباط بین ترومبوآمبولی (تشکیل لختهٔ خون و حرکت آن در عروق) و سرطان یک چالش بالینی مهم و پیچیده است. بیماران مبتلا به سرطان به دلایل مختلفی از جمله خود بیماری، درمانهای آن (مانند شیمیدرمانی یا جراحی) و کاهش تحرک، در معرض خطر بسیار بالاتری برای ابتلا به لختههای خونی قرار دارند. این لختهها میتوانند منجر به عوارض جدی مانند آمبولی ریه یا سکته مغزی شده و یکی از علل اصلی مرگ و میر در این بیماران باشند. خواندن کتابی تخصصی در این زمینه به درک عمیق مکانیسمهای این ارتباط، شناسایی بیماران پرخطر، آشنایی با جدیدترین روشهای پیشگیری، تشخیص و مدیریت ترومبوآمبولی در زمینه سرطان کمک میکند. این دانش برای بهبود کیفیت مراقبت و نتایج درمانی بیماران سرطانی ضروری است.
خواندن کتاب ترومبوآمبولی و سرطان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهٔ این کتاب به طور ویژه به متخصصان و کادر درمان از جمله انکولوژیستها (متخصصان سرطان)، هماتولوژیستها (متخصصان خون و انعقاد)، متخصصان قلب و عروق، جراحان (به خصوص جراحان انکولوژی)، متخصصان داخلی، پزشکان اورژانس، پرستاران (بهویژه پرستاران بخش انکولوژی و مراقبتهای ویژه)، داروسازان بالینی، پژوهشگران فعال در زمینهٔ سرطان، ترومبوز و هموستاز و دانشجویان پزشکی و دستیاران تخصصی در رشتههای مرتبط پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب ترومبوآمبولی و سرطان
«ترومبوز وریدهای عمقی به لختهای که در اغلب موارد در وریدهای اندام تحتانی و لگنی ایجاد میشود گفته میشود. این لخته در صورت مهاجرت به ریه میتواند آمبولی ریوی ایجاد کرده و تهدید کننده حیات شود. درمانهای دارویی آنتیکوآگولانت برای کوتاهمدت شامل LMWH و هپارین و درمانهای طولانیمدت و نگهدارنده با وارفارین و LMWH انجام میشود. بیمارانی که کنتراندیکاسیون مصرف داروهای آنتیکوآگولانت را دارند، کاندید درمان برای فیلتر اجوف تحتانی هستند.
فیلتر اجوف تحتانی در داخل این ورید قرار گرفته تا از ایجاد آمبولی ریوی پیشگیری کرده و یا اینکه شیوع آن را کاهش دهند. فیلترهای اجوف تحتانی بهصورت مخروطی شکل ۶ وجهی (با سیم) از جنس استیل، تیتانیوم یا نیکل تیتانیوم هستند و با قلابهایی که در انتهای آن قرار دارد به دیواره ورید اجوف فیکس میشوند.
بهطور معمول دو نوع فیلتر IVC وجود دارد، دائمی و موقتی (قابل برداشت).
- فیلترهای دائمی۱۱ طوری طراحی شدهاند که بهطور دائمی در داخل وریدی اجوف باقی میمانند و قابل خارج کردن نیستند. فیلترهای دائمی باید اتصال (fixation) خیلی خوبی به دیواره ورید اجوف تحتانی داشته باشد تا به مرور زمان و در طول حیات فرد ریسک جابجایی و مهاجرت این فیلتر نگران کننده نباشد.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه