کتاب ماجرای معده خودخواه
معرفی کتاب ماجرای معده خودخواه
کتاب ماجرای معده خودخواه نوشتهٔ حمیدرضا رضوانی اول است و نشر ارسس آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب ماجرای معده خودخواه
این کتاب یکی از آخرین نوشتههای حمیدرضا رضوانی اول، نویسندهای که تاکنون چیزی نزدیک به چهل عنوان کتاب را به رشتهٔ تحریر درآورده است. آقای رضوانی بر خلاف کتابهای پیشین خود که اکثرا کتابهای انگیزشی، روانشناسی، رمان و داستان کوتاه است، این بار کتابی را برای کودکان به نگارش در آورده است. تصویرگری این کتاب را هم خود نویسنده انجام داده و این سبب شده کاملا حس کاراکترهای کتاب به خواننده انتقال داده شود. گرچه کار در زمینهٔ کودک بسیار متفاوت از کار بزرگسالان است؛ اما به نظر میرسد این نویسنده توانسته بهخوبی از عهدهٔ این کار بر آید.
پیام کتاب چیزی است که شاید به درد خیلیها بخورد و بچههایی که دائم هله هوله مصرف میکنند با خواندن و یا شنیدن این کتاب اندکی از عادت خود دست بردارند.
این کتاب زیاد بر اساس دیالوگ تنظیم نشده و بیشتر راوی داستانی را روایت میکند که البته چون کودکان امروزی دقیقا با این مسئله رودررو هستنند میدانند که نویسنده چه میگوید و بنابراین با این کتاب ارتباط برقرار خواهند کرد. اشکال کتاب نیز برای کودکان جالب بوده و آنها میتوانند اشکالی که گاه خندهدار به نظر میرسند را نیز ببینند و لذت ببرند.
خواندن کتاب ماجرای معده خودخواه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان تا ده سال پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ماجرای معده خودخواه
«معدهای کنار سایر اعضای بدن زندگی میکرد. او عادت داشت هر چه میخواهد بخورد و هر چه مغز میگفت از خوردن خوراکیهای مضّر دست بردارد، گوش نمیکرد.»
برای دختر خردسالم هم نقاشی و هم داستان جذاب و روان بود. مناسب برای زیر 9 سال
همه چیزش خوبه و رایگان فور کنم معده منم خودخواه هست و الان فهمید فک کنم
به نظر من این کتاب کوتاه ,گویا و آموزنده بود من این کتاب رو به همه میدهم
به نظرم عالی بود. من برای دختر ۴ ساله م کتاب رو سه چهار شب خوندم و کلی با ذوق هر شب میخواست دوباره واسش بخونم. داستان در مورد یه معده ست که مدام هله هوله میخوره و خب واسه
به نظر من آموزندس
ملموس ، قابل درک و آموزنده
کتاب خوبی بود من برای زیر ۹ سال پیشنهاد میدم من خودم ۱۲ سالمه و زیاد برای من جذاب نبود
برای کودکانی که غذای ناسالم می خورند عالیه حس خوبی درموردش گرفتم
عالی